Folie stretch – Intrebari si raspunsuri relevante pentru consumatori

de | aug. 26, 2019 | Servicii

De cele mai multe ori, aceasta folie stretch este utilizata in toate situatiile in care este necesara o ambalare rezistenta la apa, transparenta sau opaca, usor de manevrat si eliminat.

Generalitati

O folie stretch, dupa denumirea sa tehnica, reprezinta o folie extrem de subtire, fabricata din polietilena de joasa densitate si care este folosita cu precadere in industria alimentara pentru impachetarea diferitelor produse. De asemenea, aceasta este utilizata in procesul de ambalare finala a paletilor.

folie stretch

Care sunt beneficiile unei ambalari cu folie stretch?

Pentru inceput, trebuie sa stiti ca o folie stretch, atunci cand este infasurata in mai multe straturi, devine foarte rezistenta. Tocmai daorita acestui lucru, un produs ambalat in aceasta va fi protejat de orice fel de factor extern, prin urmare de actiunile mecanice din jur dar si de mediul inconjurator.

Mai mult, fiind usor de transportat si de manevrat si avand o flexibilitate crescuta, aceasta se poate mula pe orice forma, oricat de neregulata ar fi aceasta. Spre deosebire de cutia de carton clasica, pe care o stim cu totii, o folie stretch confera un plus de siguranta, atasandu-se de fiecare portiune a produsului dvs., ermetic si etans.

Cand se poate utiliza?

Acest tip de folie stretch poate fi utilizata pentru a fixa produsele independente sau cutiile cu produse pe suportul pe care urmeaza a fi transportate pentru a oferi siguranta necesara.

De asemenea, se poate utiliza si pentru a acoperi produsele care urmeaza a fi introduse in cutii si pentru a le proteja suplimentar. Asadar, aceasta este folosita pentru ambalarea in special a alimentelor, dar si a altor obiecte de uz casnic care necesita protectie suplimentara fata de mediul inconjurator sau de alti factori externi.

Stiati cat de util este dispenserul de folie stretch?

Dispenserul nu este un produs esential in cazul in care utilizati o folie stretch doar pentru uz casnic. Acesta devine insa un element important in cazul in care doriti eficientizarea procesului de impachetare, in special in cazurile in care afacerea dumneavoastra are de castigat de pe urma acestui lucru.

In marea majoritate, dispenserele va faciliteaza tot acest proces, ușurand manevrarea rolelor de folii si felul în care efectuati procesul de invelire. Pentru ambalarea paletilor, va recomandam dispenserele automate.

Pentru a optimiza costurile de ambalare si infoliere cu pana la 40%, specialistii DPAP pot oferi consultanta gratis la sediul clientului. Garantat, cel mai bun pret, cu livrare gratis, a doua zi, si posibilitate de retur in 30 de zile.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.180)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]