Acesta poate sa fie cel mai interesant tavan extensibil, avand un aspect 3D, si acesta se numeste tavanul extensibil 3D. In cazul in care dumneavoastra va intrebati cum ati putea sa aveti un interior inedit si foarte elegant, raspunsul este tehnologia 3D. Daca efectele speciale nu mai sunt ceva deosebit pentru ecranul TV-ului, pentru interior tavanele 3D ofera reale furori. Unele companii  va ofera dumneavoastra cele mai bune proiecte tridimensionale pentru toate tipurile de incaperi. 

Fie restaurant, club, SPA, bazin, lobby din cladiri de birouri, etc, fiecare camera va primi mereu un aspect diferit datorita tavanelor extensibile 3D. Un avantaj din mai multe, este este pretul. Punerea desenului tridimensional cu ajutorul unei imprimante aparte pe material textil din poliester sau pe  PVC este un serviciu convenabil.

Pentru oferte personalizate, apasati click aici!

Despre tavanul extensibil 3D si desenele tridimensionale

Proiectarea si aplicarea tavanelor extensibile 3D, facerea si punerea iluminatului pentru un efect tridimensional, alcatuirea de constructii de tavan luminoase, toate dintre acestea sunt servicii pe care unele companii vi le pot da. Ele pot sa va ajute in orice etapa, de la alegerea desenului corect, pana la stabilirea ultimului amanunt.

Efectul tridimensional poate sa fie luat prin folosirea unor tipuri de material si tehnologii. Dar, desigur sunt numai doua tipuri de tehnologie, iar acestea sunt, aplicarea pe diafragma a imaginei tridimensionala prin imprimare foto pe plotter de inalte dimensiuni, acesta acoperirea o sa aiba o forma dreapta destul de normala. Crearea dimensiunilor adevarate cu ajutorul unor carcase deosebite, care presupun curbe si denivelari de suprafata

Amandoua alegeri sunt bune si prezinta cateva puncte forte. Desenul tridimensional se incadreaza in oricare tip de camera, inclusiv in cele cu tavan jos, deoarece, in ciuda efectului 3D, aria va ramane plata. In catalogul diferitelor companii, puteti sa gasiti si alege diverse alegeri pentru poze tridimensionale: nori, flori, fluturi, cer, etc.

Care sunt avantajele efectului 3D

Orice tipuri de tavane flexibile au avantajele si dezavantajele lor. In cateva randuri noi va prezentam avantajele tavanului extensibil 3D, desigur, ca la si celalate tavane. Constructiile elastice cu un efect 3D au mai multe avantaje, si mai putine dezavantaje. In afara de aspectul exterior complet si foarte inovator, noi mai putem mentiona. Camufleaza orice tip de denivelare a ariei invechite. 

Ea desparte camera pe zone. Mascheaza modelele de vorbire, chiar poate sa fie aplicat chiar si intr-o incapere recent renovata. Tavanele extensibile 3D sunt destul de comode, foarte atragatoare si la un pret avantajos in cadrul unora companii. Ele chiar va pot garanta un aspect exterior perfect, cele mai noi si originale alegeri de creare, materiale de calitate si siguranta proiectelor facute. 

Companiile va pot ajuta sa va creati fiecare idee, oricat de inedita si indrazneata voua vi s-ar credea. Ele au un design foarte frumos, care, sigur acest tavan a atras o multime de oameni cu o singura culoare personalizata. Tavanele extensibile 3D cu dimensiuni adevarate sunt mult mai complicate in montaj, dar au un efect optic mai de impact. Aceste constructii sunt facute cu ajutorul unui invelis, pe care se trage diafragma. In gama unor companii de produse o sa gasiti o gramada de redari 3D arhitecturale unice si foarte atragatoare.