Grecia – cel mai bun loc pentru o vacanta

de | aug. 7, 2019 | Calatorii

   A venit vremea vacantelor si daca inca nu stii ce ar trebui sa faci si unde sa mergi, iti recomand ca nici sa nu stai pe ganduri si sa alegi una dintre numeroasele oferte cu vacante Grecia , caci exista numeroase motive care fac ca aceasta tara sa se afle printre cele mai cautate atunci cand vine vorba despre petrecerea concediului.

  Grecia este o tara in care turismul se afla pe primul loc si mai jos vei afla care sunt principalele motive care te indeamna sa alegi Grecia, fie ca alegi sa mergi de unul singur, cu prietenii, cu familia sau cu partenerul de viata.

Grecia – tara insulelor

   Grecia este o tara formata din peste 3000 de insule. Si ceea ce este cel mai interesant, este faptul ca nici o insula nu seamana nu cealalta. In Grecia exista multe insule mici si mari, unele locuite, altele nu. Insulele grecesti ofera cele mai frumoase si pitoresti plaje, poate chiar cele mai frumoase plaje din  lume. 

  Viata pe insulele grecesti este compusa in principal din turism si placere. Aici vei avea parte de relaxarea totala a corpului si a mintii si vei reusi sa te bucuri de fiecare raza de soare si de baie in cea mai frumoasa si cristalina  apa de mare.

De ce sa alegi Grecia?

  Toate drumurile duc in…Grecia. Asta deoarece poti ajunge acolo cu masina, cu barca sau avionul si este extrem de usor sa ajungi sa iti rezervi un hotel sau sa iti alegi casa ideala de la malul marii.

  Grecia este o tara plina de surprize si o mare varietate de optiuni in cee ace tine de petrecerea timpului liber, aici putand alege intre a admira peisajele, orasele frumoasae si locurile unice, pe care nu le vei mai gasi in alta parte. 

  Aici vei vedea plaje frumoase, insule pitoresti, munti inzapeziti, paduri, cascade si izvoare minerale, apa cristalina a marilor Mediterane, Egee si Ionica, muntele Meteora, insulele numeroase, padurile de maslini si inca multe altele.

  Marile grecesti se pot lauda cu o frumusete unica, de un turcoaz incredibil si o claritate impecabila. Apa marii este deosebit de calda, chiar si in luna mai, de aceea aceasta tara ofera cele mai bune locuri si optiuni pentru toata lumea, chiar si pentru familiile cu copii.

   Grecia este cunoscuta pentru cel mai mare numar de plaje frumoase, din toata Uniunea Europeana. Astfel, aici se gasesc peste 400 de plaje Blue Flag, ceea ce garanteaza curatenia de pe plaja, apa curata a marii, prezenta spatiilor de prim ajutor si programele de protectie pentru flora si fauna de acolo. Vei gasi peste tot sezlonguri si umbrele pentru a te proteja de soare. Aici nu va trebui sa duci grija ca nu vei gasi un loc pe plaja, caci aici nu se simte agitatia si nebunia turismului masiv.

  Grecia este recunoscuta pentru bucataria mediteraneana greceasca, a caror retete ofera preparate sanatoase si delicioase, realizate intotdeauna din ingrediente locale proaspete. Poti sa ii intrebi pe localnici unde poti gusta din preparatele locale si ei te vor indruma cu siguranta spre locul unde stiu ca vei savura retete ale bucatariei locale.

Te-ar mai putea interesa si....

Ce ducem cu noi în drumeții?

Ce ducem cu noi în drumeții?

Mersul pe munte poate fi una dintre cele mai sănătoase forme de a ne deconecta de viața de zi cu zi, de griji, de lucru și de a ne bucura de aerul curat pe care orașul nu îl poate oferi. Mai ales în ultimii ani mulți și-au îndreptat atenția spre drumeții, spre...

citește mai mult

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.048)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.176)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]