Aparate remodelare corporala – Tehnologie avansata

de | aug. 2, 2019 | Sanatate

Este dificil sa ne imaginam un salon modern de infrumusetare sau o clinica de medicina estetica fara aparate remodelare corporala. Exista multe aparate de remodelare corporala: terapie cu ultrasunete, electrolipoliza, drenaj limfatic, miostimulare, microcurent etc.

Cumpararea dispozitivelor pentru modelarea corporala,  astazi nu reprezinta o problema pentru proprietarii unui salon de infrumusetare. Si, bineinteles, ar trebui sa o faci, mai ales daca doresti nu numai sa-ti cresti loialitatea fata de clientii actuali, ci si sa atragi noi clienti. Cosmetologia hardware este o investitie initiala relativ mare.

Dar trebuie avut in vedere faptul ca dispozitivele se amortizeaza rapid datorita costului ridicat al fiecarei proceduri, si, de asemenea, salonul se va situa la un nivel fundamental diferit, aducandu-l pe un segment de piata diferit (de la social si economic la nivelul premium si mediu de afaceri). 

Tipuri de aparate remodelare corporala

Reflectand asupra faptului daca merita sa cumperi dispozitive pentru modelarea corporala, este necesar sa se tina cont de faptul ca in prezent, exista un flux masiv de clienti in saloanele de infrumusetare din segmente de pret mai mari. De regula, clientii solventi se uita cu atentie si, in mare parte, sunt concentrati la obtinerea rezultatului dorit cat mai repede.

Pentru a satisface nevoile acestor clienti, salonul nu se poate descurca fara cosmetologia hardware. Printre numeroasele dispozitive de remodelare corporala, exista Liposculpt – cel mai avansat sistem non-chirurgical de slabire si remodelare corporala, Soft Laser bazat pe tehnologia crioliptica, Diatermia cu radio frecventa si Mezoterapia Virtuala HPC, tehnicile de slabire profesionala cu un echipament exclusiv ce incorporeaza terapii de ultima generatie, Adipolight+RF – aparat destinat tratamentelor de slabire intensiva, RF – Zone – aparat de radiofrecventa pentru tratarea imperfectiunilor corporale si multe altele.

Aparat liposculpt 

Principiul functionarii Liposculpt se bazeaza pe distrugerea neinvaziva a grasimii subcutanate cu ajutorul ecografiei focalizate de intensitate mare. O singura procedura cu acest aparat poate face o persoana mai subtire cu o dimensiune.

Clientii vad imediat rezultatul, iar cel mai important este, ca nu trebuie sa repeti procedura, deoarece celulele grase sunt distruse pentru totdeauna. In acelasi timp, nu exista complicatii si reactii adverse pronuntate. Exista o multime de dispozitive pentru modelarea corpului care distrug tesutul gras cu ajutorul ecografiei. Insa practic in toate aceste dispozitive, ecografia este nefocalizata. 

Procedura de cavitatie trebuie repetata, are o multime de contraindicatii, iar rezultatul acesteia poate varia foarte mult la diferiti pacienti.

Liposculpt, pe de alta parte, creeaza caldura in tesutul gras la o adancime de 1,3 centimetri, nu afecteaza organele interne si permite obtinerea unui rezultat pronuntat atat in ​​grad de obezitate scazuta,  cat si ridicata. Liposculpt este o buna achizitie pentru industria cosmetica. 

Aparat Soft Laser

Soft Laser este un dispozitiv pentru criolipoliza si un aparat pentru terapia cu unde de soc, fiind o combinatie excelenta pentru obtinerea rezultatelor dorite la remodelarea corporala.

Terapia intensa cu unde de soc nedureroase, realizata imediat dupa procedura de criolipoliza, contribuie la reducerea mai eficienta a depozitelor de grasime nedorite, precum si la stimularea drenajului limfatic, intarind pielea, lucru confirmat prin studii clinice.

Te-ar mai putea interesa si....

Ciclismul cand suferi de osteoartrita

Exercitiile fizice nu vor dauna articulatiilor atunci cand suferi de osteoartrita. Si da, aceasta afirmatie include mersul pe bicicleta. De fapt, chiar este recomandat sa mergi pe bicicleta in acest caz: ciclismul este un exercitiu cardiovascular grozav, care iti...

citește mai mult

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.942)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.670)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.037)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.159)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]