Cu totii stim ca firmele si companiile mari investesc milioane in securitatea laptopurilor si in computere desktop. Iar acesta este un lucru bun deoarece odata cu intrarea in vigoare a noului regulament GDPR, s-au inasprit si cerintele de pe piata privind protectia datelor. Dar ce facem cand nu mai suntem pe mediul online si vrem sa scapam de anumite documente? Raspunsul este simplu, achizitioneaza-ti acasa sau la birou un tocator hartie.

Un aspect foarte important de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi un distrugator documente este frecventa de utilizare si scopul lui. Este important sa fii atent si la dimensiunea cosului distrugatorului raportat la volumul de coli distruse.

tocator hartie

Un distrugator automat ofera avantajul de a taia o cantitate mare de hartie, fara a fi necesara o persoana care sa introduca acea hartie. Hartia este depozitata intr-un sertar, iar acesta o proceseaza automat fara a fi necesara supravegherea lui de catre o persoana.

Se poate distruge nu doar hartia

Ca și multe alte echipamente technice de birou, un tocator hartie dispune de o variabilitate care ofera numeroase posibilitati. In practica, de exemplu puteti decide pentru imprimante cu jet de cerneala sau cu laser, dar in cazul unui distrugator, nu trebuie sa ramaneti doar la ideea de a distruge doar foi individuale de hartie. Tocatoarele moderne de hartie pot face mult mai multe. Datorita anumitor modele, puteti cu ușurinta distruce chiar si CD-uri, carduri de credit sau dischete. Problema distrugerii nu va fi nici hartia de birou atasata la capsator sau catarama.

Din punctul de vedere al clientului, atunci cand alegeti un tocator hartie pentru birou, poate cantarii in decizia dvs. gradul de protecție, care poate oferi acest dispozitiv. Aceasta inseamna ca trebuie sa alegeti produsul in functie de marimea bucatilor care pot fi fragmentate in timpul procesului de distrugere a informatiilor sensibile. Un alt nivel de securitate vor necesita in mod logic documentele militare sau guvernamentale, altul cele de afaceri.

Ai nevoie de un tocator hartie? La DPAP gasesti cea mai variata gama!

Un tocator hartie este o investitie pe termen lung foarte utila, fie ca suntem preocupati de securitatea documentelor cu care lucram, fie ca ne deranjeaza volumul deseurilor de hartie. Distrugerea documentelor nu numai ca protejeaza informatiile confidentiale ale companiei, dar poate preveni si furtul de identitate.

Alege acum din oferta noastra un tocator hartie care sa iti usureze munca cu deseurile de hartie, atat la birou cat si acasa si care sa te ajute in respectarea normelor de securitate a datelor GDPR.
Ai garantat, cel mai bun pret, cu livrare gratis, a doua zi, si posibilitate de retur in 30 de zile.