Afla chiar acum ce solutii iti ofera un tocator de hartie

de | aug. 6, 2019 | Diverse

Cu totii stim ca firmele si companiile mari investesc milioane in securitatea laptopurilor si in computere desktop. Iar acesta este un lucru bun deoarece odata cu intrarea in vigoare a noului regulament GDPR, s-au inasprit si cerintele de pe piata privind protectia datelor. Dar ce facem cand nu mai suntem pe mediul online si vrem sa scapam de anumite documente? Raspunsul este simplu, achizitioneaza-ti acasa sau la birou un tocator hartie.

Un aspect foarte important de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi un distrugator documente este frecventa de utilizare si scopul lui. Este important sa fii atent si la dimensiunea cosului distrugatorului raportat la volumul de coli distruse.

tocator hartie

Un distrugator automat ofera avantajul de a taia o cantitate mare de hartie, fara a fi necesara o persoana care sa introduca acea hartie. Hartia este depozitata intr-un sertar, iar acesta o proceseaza automat fara a fi necesara supravegherea lui de catre o persoana.

Se poate distruge nu doar hartia

Ca și multe alte echipamente technice de birou, un tocator hartie dispune de o variabilitate care ofera numeroase posibilitati. In practica, de exemplu puteti decide pentru imprimante cu jet de cerneala sau cu laser, dar in cazul unui distrugator, nu trebuie sa ramaneti doar la ideea de a distruge doar foi individuale de hartie. Tocatoarele moderne de hartie pot face mult mai multe. Datorita anumitor modele, puteti cu ușurinta distruce chiar si CD-uri, carduri de credit sau dischete. Problema distrugerii nu va fi nici hartia de birou atasata la capsator sau catarama.

Din punctul de vedere al clientului, atunci cand alegeti un tocator hartie pentru birou, poate cantarii in decizia dvs. gradul de protecție, care poate oferi acest dispozitiv. Aceasta inseamna ca trebuie sa alegeti produsul in functie de marimea bucatilor care pot fi fragmentate in timpul procesului de distrugere a informatiilor sensibile. Un alt nivel de securitate vor necesita in mod logic documentele militare sau guvernamentale, altul cele de afaceri.

Ai nevoie de un tocator hartie? La DPAP gasesti cea mai variata gama!

Un tocator hartie este o investitie pe termen lung foarte utila, fie ca suntem preocupati de securitatea documentelor cu care lucram, fie ca ne deranjeaza volumul deseurilor de hartie. Distrugerea documentelor nu numai ca protejeaza informatiile confidentiale ale companiei, dar poate preveni si furtul de identitate.

Alege acum din oferta noastra un tocator hartie care sa iti usureze munca cu deseurile de hartie, atat la birou cat si acasa si care sa te ajute in respectarea normelor de securitate a datelor GDPR.
Ai garantat, cel mai bun pret, cu livrare gratis, a doua zi, si posibilitate de retur in 30 de zile.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.180)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]