Alegand sa achizitionezi lenjerii de pat bumbac 100% vei face o alegere foarte buna.
Cum este posibil acest lucru? Datorita faptului ca prezinta un raport calitate-pret foarte bun. Astfel ca poti cumpara mai multe seturi care sa se potriveasca fiecarui anotimp.
Atunci cand alegi asternuturile pentru pat trebuie sa ai grija pentru ce optezi, sa faci cea mai buna alegere. Pe piata exista o multime de variante, insa pe piata exista nenumarate modele de asternuturi, care vor satisface si cele mai pretentioase gusturi.

lenjerii de pat bumbac 100% Care este cel mai bun material pentru asternuturi?

Importanta asternuturilor nu a scazut, iar materialele cu ajutorul carora sunt fabricate contribuie la asigurarea bunastarii persoanelor care aleg sa achizitioneze un anumit tip de lenjerie.
Lenjeriile de pat din ziua de astazi sunt confectionate din: bumbac, satin, bambus sau poliester.
Cel mai utilizat material pentru lenjerii de pat, bumbac 100% si desi acesta pare un material comun, el poate avea mai multe nuante, intre alb si galbui.
De asemenea, niste lenjerii de pat din bumbac pot avea un luciu mat sau pot fi lipsite de luciu. In functie de zona unde este cultivat, bumbacul poate avea o calitate superioara sau inferioara. Tesaturile de pat mai pot fi confectionate si din in, un material care poate varia intre culoarea fildesului si a bronzului. Acest material este foarte moale si neted dupa procesare si are avantajul de absorbi apa cu pana la 20 de procente din greutatea sa.
Lenjeriile de pat bumbac 100%, sunt preferate de majoritatea, datorita durabilitatii de care da dovada, acesta este de mai multe tipuri. Luciul acestui material este foarte atractiv, acesta fiind principalul motiv pentru care cumparatorii opteaza pentru acesta.

Cum sa ai grija de lenjerii de pat bumbac 100%?

Cu o ingrjire corespunzatoare, acele lenjerii de pat bumbac 100% pot rezista multi ani, si te poti bucura de senzatia placuta oferita de materialele de calitate, o perioada lunga de timp. Totusi, pentru a te bucura de calitatile, trebuie sa respecteti niste reguli cand vine vorba de curatarea lor, insa pana atunci, sa vedem care sunt cele mai comune greseli legate de ingijirea lenjeriilor de pat:

  • Astepti prea mult intre spalari. Trebuie sa fii constient de faptul ca noapte dupa noapte, germenii, transpiratia si uleiurile de pe corp se acumuleaza rapid;
  • Uiti sa verifici  daca au pete acele lenjerii de pat bumbac 100%. Intotdeauna este o idee buna sa verifici lenjeriile de pat pentru a vedea daca exista pete si reziduri de machiaj;Alegi un program de spalare gresit. In general masinile de spalat au programe de spalare adaptate conditiilor speciale pentru a spala lenejeriile de pat.