Meniu nunta Bucuresti din gastronomia traditionala sau internationala

de | iul. 31, 2019 | Prin oraş

Orice nunta nu este doar o sansa de intalniri cu familia si prietenii, pentru felicitari si conversatii emotionale, ci si o ocazie excelenta pentru placerea gastronomica.

Este deosebit de placut sa fii la la o nunta in locul unde se gateste perfect si unde exista bucatari la standardele de calitate care stiu cum sa faca un meniu nunta Bucuresti in functie de specificul nuntii.

De asemenea se poate face un meniu de nunta individual si pentru orice tip de nunta, tinand cont de dorintele personale. Retetele bucatarului sunt o combinatie excelenta de traditii gastronomice mondiale si calitate de neegalat, pentru a realiza capodopere culinare garantat. 

Meniu nunta Bucuresti Silver Clasic

Pachetul Silver Clasic este compus din piscoturi si sampanie pentru intampinarea oaspetilor. Pentru gustare, a fost incropit un meniu care cuprinde icre pe lamaie, sunca presata, mini chiftelute, trandafiri din salam, jambon de porc, rulou de sunca cu salata de cruditati, nufar de rosie, cosulet cu crema de branza, oua umplute cu pate de pasare, masline.

Preparatele principale pentru meniu nunta Bucuresti Silver Clasic sunt compuse din mancaruri traditionale romanesti sau internationale, cum ar fi, peste cu cartofi natur si lamaie in stil parizian, sarmalute cu mamaliguta si ardei, piept de pui sau ceafa de porc cu garnitura de cartofi cu rozmarin la cuptor si salata de varza alba. 

De asemenea, in acest pachet Silver Clasic poti beneficia de bauturi, precum bauturi Open Bar (cu bauturi nelimitate), vinuri, aperitive, bere, racoritoare, sucuri naturale si cafea Espresso. 

Meniu nunta Bucuresti GOLD All Inclusive

Pentru inceput oaspetii se pot bucura de pachetul de bun venit cu sampanie si piscoturi.

Pentru gustare a fost conceput un meniu nunta special si apetisant, compus din: salata de pui cu mango, pastrama de vita, cosulet cu crema de branza,  grisine cu prosciuto, rulou de sunca cu salata de cruditati, drob de pui cu ou de prepelita si piper rosu, mini chiftelute de pui, duet de masline, caprese (mozzarela, rosii si sos pesto), rulada de pui cu legume.

Meniul principal este realizat de asemeni cu retete culinare delicioase, cum ar fi file de salau cu sos lemon butter si buchetiera de legume, sarmalele traditionale romanesti cu mamaliga si ardei iute, piept de pui sau muschiulet de porc umplut cu caise, preparat la cuptor, adaugand o garnitura de cartofi la cuptor si mix de salata de varza  cu morcov.

La capitolul bauturi poti beneficia in cadrul acestui meniu nunta Bucuresti, de un pachet Open Bar (cu bauturi nelimitate), vinuri speciale, aperitive rafinate, bere cu si fara alcool, sucuri naturale, racoritoare si cafea Espresso. 

Meniu nunta Bucuresti PLATINUM Ultra All Inclusive

In meniul acestui pachet sunt incluse piscoturi si sampanie de bun venit, precum si un meniu special la nivel Platinum Ultra, care este compus dintr-o gustare cu diferite preparate: salata de pui cu ciuperci, pastrama de porc, corabioara de ardei cu crema de branza, mini chiftelute de pui cu susan, frigarui de rosii cherry si mozzarella, rulada de pui cu spanac, cornet de cascaval cu mousse de branza si nuci, rulou de sunca cu salata de cruditati, dobos, masline si felul principal de meniu, compus din  file de somon cu sos olandez  servit cu orez salbatic, baby carrots si brocoli, sarmale cu mamaliguta ardei, smantana si bacon, muschiulet de porc umplut cu prune, preparat la cuptor sau piept de pui cu sos de ciuperci si garnitura de cartofi Turnulet cu mix de salata de varza alba si rosie.

Apoi urmeaza bauturile nelimitate Open Bar, vinuri, bere, aperitive, sucuri naturale, bauturi racoritoare si cafea Espresso. 

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.048)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.176)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]