Instal Aero Cris, o afacere detinuta si operata pe teritoriul Romaniei, se angajeaza sa furnizeze proprietarilor de case, intreprinderilor si constructorilor din zona capitalei Romaniei, Bucuresti (toate sectoarele), dar si in judetele Ilfov si Giurgiu, servicii de inalta calitate si de incredere, in privinta a tot ce tine de aparate de aer conditionat, inclusiv si service aer conditionat.

Pentru a va asigura satisfactia, baietii de la Instal Aero Cris incep sa va puna intrebari si sa evalueze nevoile dumneavoastra. Clientii sunt deserviti cu promptitudine si cu exactitate, iar echipa acestora se ocupa de absolut de toata munca, dumneavoastra netrebuind sa faceti nimic.

In cele din urma, echipa celor de la Install Aero Cris ofera servicii rapide, profesionale si planuri complete de service aer conditionat pentru a va mentine sistemele in functiune la o eficiența maxima. Toate acestea fac parte din traditia lor de serviciu, asigurandu-va satisfactia dumneavoastra deplina. Pot spune ca sunt mai mult decat o companie pe care va puteti baza, sunt o companie in care aveti incredere. Serviciul de calitate, excelenta tehnica si angajatii profesionisti sunt elementele avantajoase ale celor de la Instal Aero Cris, motiv pentru care clientii ii aleg si ii recomanda mai departe si altor persoane ce necesita service aer conditionat.

Misiunea celor de la Instal Aero Cris

Misiunea acestora este aceea de a va furniza dumneavoastra si altor clienti o solutie optima care imbunatateste consumul de energie pentru proprietarii de case si aceeea de a-i ajunta pe angajatii unei companii sa lucreze mai cu spor si cu mult mai multa satisfactie.

Instal Aero Cris se angajeaza sa furnizeze servicii si solutii de cea mai buna calitate clientilor lor la preturi corect, tinand cont de raportul pret-calitate.

Un al doilea lucru pe care acesti baieti promit sa-l faca pentru dumneavoastra si clientii lor este acela de a arata integritate fata de acestia.

Un al treilea lucru pe care il promit acestia este acela de a oferi solutii optime clientilor acestora, actionand, in acelasi timp, in mod ecologic.

Aveti probleme cu aerul conditionat?

Cand aveti o problema mare cu aerul conditionat, cum ar fi un aparat de aer conditionat care se opreste in cea mai fierbinte zi de vara, poate fi destul de neplacut si este recomandat ca pentru confortul dumneavoastra sa apelati la service aer conditionat. Problemele mai mici de aer conditionat sunt mai usor de ignorat, dar acesta este ultimul lucru pe care ar trebui sa-l faceti.

Apeland la service-ul de aer conditionat Instal Aero Cris de indata ce observati simptomele unui sistem de racire defect, puteti preveni cheltuielile si neplacerile unei lucrari de reparatii mari. De asemenea, veti evita sa primiti facturi de utilitate dubioase care insotesc de obicei un sistem de aer conditionat defect.

Este indicat sa sunati la service aer conditionat Instal Aero Cris atunci cand: auziti sunete zgomotoase venind de la aparatul dumneavoastra de aer conditionat, cand debitul de are scade, cand simtiti un miros neplacut venind dinspre aparatul de aer conditionat atunci cand este pornit, cand vedeti ca aparatul dumneavoastra de aer conditionat porneste si se opreste mai des decat o facea inainte,  cand intrerupatorul pentru aparatul de aer conditionat din panoul electric continua sa se opreasca sau cand apare gheata pe aparatul de aer conditionat sau pe tubulatura, in interiorul sau in exteriorul casei.

In concluzie, ceea ce ii recomanda in mod principal pe cei de la Instal Aero Cris sunt serviciile de instalare aer conditionat si de mentenanta a acestora. Cunostintele dobandite si vasta experienta acumulata in acest domeniu sunt principalele lor calitati.