Scoala de antrenori de fitness si aerobic iti poate  oferi  oportunitatea  excelenta de a face un curs de instructor aerobic fitness, indeplinind toate regulile si cerintele de formare de fitness aerobic. Vei fi capabil sa te extinzi si sa iti pui in practica abilitatile de dans si sport  intr-una dintre cele mai versatile si  populare sali de aerobic fitness. Trainingul se desfasoara pe baza a doua directii principale de dans si fitness, acumuland  toate cunostintele si punand in practica toate aptitudinile pe care inca nu le-ai descoperit, pentru a deveni un instructor de aerobic fitness specializat.

Noile cunostinte de specializare iti vor permite sa predai lectii de  aerobic, luand in considerare toate cerintele formarii de fitness, dar si elaborarea de programe pentru clienti  tinta, pe baza indicatorilor de varsta si obiective. Cursul iti va oferi o oportunitate excelenta de a deveni instructor de aerobic fitness, pentru a desfasura lectii de aerobic in clubul de fitness, indeplinind toate regulile si cerintele de formare de fitness aerobic.

Partea teoretica a cursului de instructor aerobic fitness

Partea teoretica a cursului de instructor aerobic fitness, cuprinde  istoria fitness, elementele de baza ale anatomiei, principiile de baza ale exercitiilor aerobice, structura clasei aerobic si de fitness, standardele de baza si exigentele pentru exercitii (esenta lor), fiziologia exercitiilor, compilarea coregrafiei aerobice (tehnici moderne), tipuri de sarcini, formatul si intensitatea clasei, nutritie si structura corpului.

Partea practica a cursului de instructor aerobic fitness

Partea practica a cursului de aerobic fitness, cuprinde aproape jumatate din curs si este dedicat muncii practice in grupuri, cupluri, precum si auto-pregatire a materialului studiat sub supravegherea profesorului, aerobic clasic, aerobic modern pe muzica, flexibilitatea antrenamentului, formarea fortei si rezistentei musculare, anatomia exercitiilor de rezistenta de baza pentru aerobic fitness. Cursul poate include prezentari ale punctelor forte, cardio, functionale si de intindere, care sunt reprezentate pe larg in programul clubului de fitness existente.