De ce este important sa alegi profile aluminiu pentru casa ta?

de | iul. 22, 2019 | Home & Deco

Ce trebuie sa stii depre profile aluminiu?

Materialele de constructie numite profile aluminiu sunt foarte des utilizate in categorii diverse de industrie. Acestea difera de corniere spre exemplu, prin faptul ca pot avea forme si dimensiuni diferite. Trasaturile acestui tip variaza in functie de utilizarea fiecarui model carui este destinata. Astfel, exista materiale in forma de T si in forma de U, fiecare fiind potrivite unei categorii specifice de proiecte.

Caracteristicile acestui material de constructii

Aceste profile aluminiu reprezinta materiale metalice de constructie utilizate foarte des in proiecte de constructie complexe.

Acestea sunt realizate sub forme diverse, astfel incat sa se plieze pe necesitatile intalnite in proiecte cat mai variate.

Spre deosebire de corniere, ce actioneaza ca un liant intre diverse suprafete, acest material poate avea si utilizari mult mai specifice, cum este cazul ramelor de geam, acolo unde forma sa este una mult mai complexa. Insa atunci cand sunt utilizate situatii ce nu necesita o tehnologie complexa, acestea pot avea fie forma de T, fie in U, ceea ce permite un nivel foarte crescut de versatilitate pentru acest material.

profile aluminiu

Top 6 caracteristici profile aluminiu

  1. Au o foarte buna rezistenta la coroziune;
  2. Sunt foarte versatile, putand fi folosite in contexte dintre cele mai variate;
  3. Sunt foarte maleabile si usor de montat;
  4. Sunt materiale foarte usor de montat, putand fi prinse atat cu nibluri, cat si prin sudare;
  5. Pot fi folosite atat in industrie, cat si in ralizarea de mobilier sau alte produse de uz comun;
  6. Acestea actioneaza ca suport suplimentar pentru intarirea structurilor si oferirea de rezistenta sporita materialelor pe care sunt montate.

Ce variante de profile aluminiu se comercializeaza?

Exista o gama mare de modele. Astfel, cele mai des intalnite dimensiuni de profile aluminiu atat sub forma de „U”, cat si sub forma de „T” au urmatoarele marimi:

Sub forma de „U”:

  • 10x10x10x1.5x6000mm;
  • 15x15x15x1.5x6000mm;
  • 20x20x20x1.5x6000mm;
  • 20x20x20x2x6000mm;
  • 25x25x25x2x6000mm;
  • 30x30x30x2x6000mm.

Sub forma de „T”:

  • 20x20x20x2x6000mm;
  • 25x25x25x2x6000mm;
  • 30x30x30x3x6000mm.

Unde poti gasi acest material de constructii?

Mesteru Manole iti pune le dispozitie o gama foarte variata de dimensiuni pentru profile aluminiu atat in forma de U, cat si in forma de T.

Tine doar de tine sa alegi cele mai potrivite materiale de constructii de acest fel. Pentru a descoperi toate gama de astfel de materiale trebuie doar sa intri pe site sau sa suni la numarul de telefon: 0752 600 608, unde un consilier specializat te va ajuta imediat!

Te-ar mai putea interesa si....

7 idei de amenajare a gradinii din fata casei

7 idei de amenajare a gradinii din fata casei

Amplasarea gradinii din fata casei poate fi un element important pentru aspectul exterior al acesteia, dar poate deveni, de asemenea, un loc de relaxare si de petrecere a timpului liber pentru intreaga familie. Iata cateva idei de amenajare a gradinii din fata casei:...

citește mai mult

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.941)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.668)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.036)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.159)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]