Un skateboard electric este foarte versatil, portabil si usor de „condus”. In plus, te ajuta sa protejezi mediul inconjurator, renuntand la deplasarea cu masina.

In afara de aspectele mentionate mai sus, detinerea unui scuter electric are si cateva avantaje imediate, demne de luat in calcul. Iata care sunt cele mai importante dintre acestea:

1. Faci mai putin efort

Daca obisnuiesti sa te deplasezi pe skateboard pe distante mai mari, unul electric iti va fi de mare ajutor. Vei depune mai putin efort, vei putea urca si pe drumuri in rampa (nu foarte mare, bineinteles) si nu vei ajunge transpirat la serviciu.

Asadar, pentru un astfel de mijloc de transport merita sa renunti la masina, cel putin de cateva ori pe saptamana, daca nu in fiecare zi.

2. Poti controla viteza

Mai bine decat in cazul unui skateboard obisnuit. Astfel, daca in mod normal viteza tine de cat de bine dai din picioare, in cazul modelului electric poti seta o viteza constanta cu care sa te deplasezi, in functie de zona in care te afli.

De exemplu, daca stii ca vei merge printr-o zona aglomerata, poti seta o viteza mai mica, care sa iti permita sa eviti la timp eventualele obstacole. Pe de alta parte, daca mergi printr-o zona mai putin aglomerata, poti seta o viteza mai mare, care sa te ajute sa ajungi mai repede acolo unde ai nevoie.

3. Poti alege varianta clasica sau cea electrica

Trebuie sa stii ca orice skateboard electric iti va permite sa il utilizezi si in varianta clasica, actionat cu piciorul. Asadar, in functie de nevoi, poti opta pentru una dintre cele doua variante. De exemplu, daca mergi intr-un skatepark iti va fi greu, cu siguranta, sa faci trick-uri cu skateboardul electric, asa ca cel mai bine este sa optezi pentru varianta obisnuita.

In afara de cele de mai sus, mai trebuie mentionat si faptul ca un skateboard electric este foarte distractiv de condus, indiferent daca o faci de placere sau de nevoie.

In final, daca ai de gand sa iti cumperi un astfel de skateboard, trebuie sa fii atent la cateva aspecte care sa iti garanteze ca iei cea mai buna decizie.

In primul rand, trebuie sa te asiguri ca bateria acestuia te poate tine suficient de mult astfel incat sa ajungi fara probleme la destinatie.

In al doilea rand, ai grija ca acesta sa fie confectionat din materiale de cea mai buna calitate si sa ti se potriveasca foarte bine. Daca nu stii cum afli asta, nu ezita sa ceri detalii personalului specializat din magazin (fie el fizic sau online).

De asemenea, un alt aspect important, de care nu trebuie sa uiti atunci cand pleci la drum, este siguranta. Asadar, nu ezita sa porti casca, genunchiere si cotiere, caci acestea te pot proteja in cazul unui accident.

Acestea fiind spuse, spor la cumparaturi si drumuri cat mai line sa ai!