Specialistii din toate tarile sustin ca absolut toata lumea trebuie sa aiba in casa cel putin o lenjerie de pat din bumbac satinat.
Astfel, la recomandarea specialistilor, aceste lenjerii din bumbac satinat sunt concepute special pentru dormitorul tau, pentru a avea mereu un aspect elegant, luxos si primitor. Ele sunt cunoscute pentru materialul din care sunt confectionate, adica bumbacul satinat. Aceste reprezinta un material premium in categoria de asternuturi.

Cum sa ingrijim corespunzator lenjeriile de pat din bumbac satinat?

In general, orice lenjerie de pat vine insotita cu indicatii ce trebuie respectate cu strictete pentru a fi siguri ca asternuturile vor avea o mare durabilitate in timp si pentru a nu le deteriora usor:

  1. Asadar, lenjeriile de pat din bumbac satinat se recomanda a fi splate o data pe saptamana deoarece in timpul noptii se acumuleza acarieni si transpiratie;
  2. Pe langa faptul ca trebuie sa folosesti un detergent de calitate, care sa nu contina inalbitor pentru a impiedica decolorarea materialului, specialistii recomanda ca lenjeriile de pat din bumbac satinat sa fie lasate la inmuiat inainte de spalare aproximatv 15 minute in ulei de eucalipt pentru a ca senzatia de catifelare sa nu dispara cu timpul anilor.

Care sunt calitatile de care va veti bucura cand veti alege lenjerii de pat din bumbac satinat?

Optand pentru o astfel de lenjerie de pat din bumbac satinat, va veti bucura de o serie de avantaje:

  • In primul rand, aceste asternuturi prezinta o textura foarte moale si foarte placuta la atingere. Capacitatea termica este una foarte mare si retine extraordinar caldura, dar in acelasi timp este si prietenoasa cu pielea dumneavoastra, lasand-o sa respire foarte usor;
  • Lenjeria de pat din bumbac satinat nu se deterioreaza la spalare daca, desigur, veti avea grija de ea conform indicatiilor mentionate anterior;
  • De obicei, aceste asternuturi nu se spala la temperaturi foarte mari pentru a nu deteriora materialul plusat si se recomanda utilizarea unor detergenti de calitate si indeosebi a unui balsam. Balsamul de rufe va mentine senzatie de catifelare un timp indelungat.

De unde puteti achizitiona aceste asternuturi?

Fiind foarte cautate, lenjeriile de pat din bumbac satinat sunt disponibile si pe magazinul online patone.ro. Accesand site-ul lor, veti observa ca ei dispun de o gama larga de lenjerii de pat, coverturi sau chiar accesorii.