Participa si tu la un curs DPO si bucura-te de beneficii!

de | iul. 10, 2019 | Servicii

Oportunitatile de pe piata muncii au crescut semnificativ in ultimii ani, la fel si cursurile de dezvoltare prefesionala. Este important sa stiti ca exista posibilitatea de a participa la un curs DPO pentru a excela in postul de data protection officer. Acest curs are o acoperire mare de informatii si este acreditat. Dupa terminarea modulelor, vei avea mai multa incredere in sine si o satisfactie mult mai mare.

Curs DPO

Cu ce ma ajuta un curs DPO?

Rolul unui data protection officer intr-o organizatie este unul foarte important, iar acesta trebuie sa isi cunoasca foarte bine responsabilitatile. Acesta trebuie sa de adovada de o foarte mare implicare, o atentie desavarsita si bineinteles, de competenta la locul de munca.
Exista posibilitatea participarii la un astfel de curs DPO chiar si pentru incepatori. Astfel, nu e necesar sa cunoasteti de dinainte regulamentul GDPR sau sa aveti experienta anterioara in domeniul confidentialitatii.

Temele abordate in cadrul acestor sesiuni

In cadrul acestui curs DPO, veti afla informatiile principale despre regulamentul 679 GDPR si despre responsabilitatile si conditiile pe care trebuie sa le indepiniti in cadrul jobului de ofiter protectie date.

In urma finalizarii cursului si promovarea examenlui, competentele si deprinderile obtinute va vor propulsa in cariera. Prin participare, veti invata despre organizatii si persoanele vizate cu privire la drepturile si obligatiile lor in baza legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal. De asemenea, un punct important il reprezinta prezentarea cadrului legislativ actual, atat national cat si european ce se aplica protectiei datelor cu caracter personal, noutatile introduse de G.D.P.R. si principiile de prelucare, dar si de protectie a datelor cu caracter personal (DCP).

Durata totala a unui curs DPO este de 15 ore. Materia este structurata in asa fel incat cursantii sa inteleaga fiecare noutate. Materialele sunt atat explicate de catre lectorii profesionisti, cat si insotite de cursuri video.

Mii de posibilitati aparute dupa absolvirea unui curs DPO

Astfel, dupa terminarea unui asemenea curs DPO, va urma sustinerea examenlui, care se va desfasura in mediul online. Dupa promovarea examenului, veti primi un certificat care atesta ca ati dobandit toate informatiile necesare pentru a profesa. De asemenea, acesta atesta si faptul ca sunteti la current cu toate normele la nivel european. Mai mult de atat, veti fi pe deplin competent pentru functia de ofiter protectie date.

Echipa celor de la Professionals Business Knowledge sustine un curs DPO, disponibil in Bucuresti la preturi foarte accesibile. In cadrul cursului, partea teoretica se va imbina perfect cu partea practica, astfel conceptele vor fi pe deplin intelese.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.051)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.176)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]