Un raspuns unic la aceasta intrebare este dat de incaltamintea pentru femei in 2019, care au batut toate recordurile  de popularitate. Sa alegi din gama de incaltaminte piele, nu este usor.

Trebuie sa compari cu exactitate tendintele si posibilitatile propriului stil, dar sa le si potrivesti cu propria imagine, alegand modele de incaltaminte potrivite.

Cizmele si ghetele clasice din piele naturala, au incetat de mult sa mai fie considerate masculine. Odata ce au intrat in dulapul pentru femei, au luat ferm pozitia detaliilor la moda, fiind fi purtate cu indrazneala la un costum cu accente masculine. Imaginile actuale ale acestui an nu sunt o exceptie, tendintele fiind bogate intr-o varietate de propuneri.

Ghete la moda

Ghetele din piele, simple si clasice ale  stilului anilor 30-40, sunt modelele la moda pentru femei,  in toamna si iarna 2019. Talpa demonstrativa groasa cu protectori, care protejeaza perfect de caderea pe gheata, sunt tendinta principala a sezonului toamna-iarna din acest an.

Confort

Pielea densa,  aparent usor grosiera si pielea de caprioara delicata sunt solutii unice ale materialelor, iar contrastul culorilor reflecta cu exactitate tendintele actuale.
Asupra acestui aspect, designerii sunt destul de stricti, deoarece in 2019, la moda este confortul. Colectionand imaginile de pe podium, se constata combinatia pantofilor masculini si practici pentru tinute foarte feminine. In primul rand, este necesar sa se excluda din imagine blugii clasici si largi, precum si pantaloni in stiluri drepte si masculine,  in mod esential.

Blugii stramti, gen dresuri si scurti, asociati rochiei sau fustei scurte, reprezinta codul vestimentar pentru acest sezon. La o astfel de tinuta, desigur ca pantofii masculini pentru femei sunt cei mai potriviti. Cheia exacta pentru a crea o imagine feminina la moda este simpla.  Trebuie sa excluzi din vestimentatie accesoriile  practice ale stilurilor barbatilor. Aceasta solutie permite crearea de imagini feminine, cu pantofi la moda pentru femei in 2019.