Bulgaria este o tara vecina cu Romania. Este o tara plina de mister si care are o istorie unica. Litoralul Marii Negre este presarat de statiuni, la munte se practica sporturile specifice sezonului de iarna si datorita faptului ca muntii din Bulgaria sunt mai inalti decat cei din Romania, multi romani pleaca iarna in Bulgaria.

Bulgaria este o tara calda si primitoare care te relaxeaza si care ofera oferte accesibile si o bucatarie ieftina si foarte gustoasa. Nisipul fin, climatul baland, vinul de calitate inalta reprezinta un amalgam de lucruri pozitive pe care Bulgaria le are in dotare pentru turistii care vor sa o descopere.

Doar litoralul din Bulgaria are in jur de 30 de statiuni, dintre care 10 statiuni sunt declarate de importanta nationala. Lungimea litoralului bulgaresc este de 378 km.

Cazare Bulgaria – tot ce ar trebui sa cunosti

Obzor este un resort care se afla la 65 km de Varna la sud si la 40 de km de Nessebar la nord. Denumirea tracica si greaca a statiunii Obzor a fost Naulochos. Acesta era un mic port de pe coasta Traciei, colonia Mesembria. Daca vrei o cazare ieftina in aceasta locatie, pretul pleaca de la 18 euro daca apelezi la agentia de turism “Travel Idea”. Daca o sa cauti pe net “ Cazare Bulgaria” si nu te consulti cu o agentie de turism, o sa ai mult de pierdut.

Statiunea Sunny Beach este cea mai mare si mai moderna statiune de pe litoralul bulgaresc, avand in jur de 120 de hoteluri si vile si doua camping-uri. Ea este construita la 30 km nord de Burgas si langa Nessebar. Daca esti din Bucuresti, drumul pana in aceasta locatie poate fi facut in maxim 6 ore. Ofertele de cazare sunt diverse, existand o multitudine de hoteluri de cinci si patru stele, dar si de trei si doua stele. Multe dintre ele au fost renovate si au piscine atat pentru copii cat si pentru adulti, centre SPA, parcuri, restaurante, terenuri de sport, sali de conferinte, baruri si magazine. Cu ajutorul agentiei de transport “Travel Idea” pretul unei cazari decente pleaca de la 10 euro.

Albena este printre cele mai cunoscute statiuni ale litoralului din Bulgaria. Este o statiune mare, cu peste 30 de hoteluri si o plaja care are o intindere de circa 5 km. Ea este aproapte de statiunea Varna, mai exact la 30 km, unde se afla si un aeroport international si la 13 km de orasul Balchik. Ea este situata intre mare si padure, fiind situata in rezervatia naturala Baltata, astfel incat hotelurile ofera o priveliste frumoasa indiferent de pozitionarea lor. Cazarea pentru Albena difera in functie de preferintele fiecarui turist. Pretul pleca de la 19 euro, in cazul in care vei apela la cei de la “Travel Idea”.

Cazare Bulgaria – cea mai usoara solutie pentru o experienta unica

Poate esti pe graba si vrei sa pleci cat mai repede intr-o calatorie unde sa te relaxezi si sa iti reincarci bateriile. Cea mai usoara solutie cand vine vorba fie de cazare Bulgaria sau de alte locatii este sa apelezi la o agentie de turism capabila sa iti ofere o experienta unica.

Odata ce ai apelat pentru cazare Bulgaria la Travel Idea, o sa fi scutit de multe probleme iar singurul lucru care o sa iti mai stea pe cap este ce stil vestimentar sa adopti pentru calatoria ta.