Cazare Bulgaria

de | iul. 5, 2019 | Recreatie

Bulgaria este o tara vecina cu Romania. Este o tara plina de mister si care are o istorie unica. Litoralul Marii Negre este presarat de statiuni, la munte se practica sporturile specifice sezonului de iarna si datorita faptului ca muntii din Bulgaria sunt mai inalti decat cei din Romania, multi romani pleaca iarna in Bulgaria.

Bulgaria este o tara calda si primitoare care te relaxeaza si care ofera oferte accesibile si o bucatarie ieftina si foarte gustoasa. Nisipul fin, climatul baland, vinul de calitate inalta reprezinta un amalgam de lucruri pozitive pe care Bulgaria le are in dotare pentru turistii care vor sa o descopere.

Doar litoralul din Bulgaria are in jur de 30 de statiuni, dintre care 10 statiuni sunt declarate de importanta nationala. Lungimea litoralului bulgaresc este de 378 km.

Cazare Bulgaria – tot ce ar trebui sa cunosti

Obzor este un resort care se afla la 65 km de Varna la sud si la 40 de km de Nessebar la nord. Denumirea tracica si greaca a statiunii Obzor a fost Naulochos. Acesta era un mic port de pe coasta Traciei, colonia Mesembria. Daca vrei o cazare ieftina in aceasta locatie, pretul pleaca de la 18 euro daca apelezi la agentia de turism “Travel Idea”. Daca o sa cauti pe net “ Cazare Bulgaria” si nu te consulti cu o agentie de turism, o sa ai mult de pierdut.

Statiunea Sunny Beach este cea mai mare si mai moderna statiune de pe litoralul bulgaresc, avand in jur de 120 de hoteluri si vile si doua camping-uri. Ea este construita la 30 km nord de Burgas si langa Nessebar. Daca esti din Bucuresti, drumul pana in aceasta locatie poate fi facut in maxim 6 ore. Ofertele de cazare sunt diverse, existand o multitudine de hoteluri de cinci si patru stele, dar si de trei si doua stele. Multe dintre ele au fost renovate si au piscine atat pentru copii cat si pentru adulti, centre SPA, parcuri, restaurante, terenuri de sport, sali de conferinte, baruri si magazine. Cu ajutorul agentiei de transport “Travel Idea” pretul unei cazari decente pleaca de la 10 euro.

Albena este printre cele mai cunoscute statiuni ale litoralului din Bulgaria. Este o statiune mare, cu peste 30 de hoteluri si o plaja care are o intindere de circa 5 km. Ea este aproapte de statiunea Varna, mai exact la 30 km, unde se afla si un aeroport international si la 13 km de orasul Balchik. Ea este situata intre mare si padure, fiind situata in rezervatia naturala Baltata, astfel incat hotelurile ofera o priveliste frumoasa indiferent de pozitionarea lor. Cazarea pentru Albena difera in functie de preferintele fiecarui turist. Pretul pleca de la 19 euro, in cazul in care vei apela la cei de la “Travel Idea”.

Cazare Bulgaria – cea mai usoara solutie pentru o experienta unica

Poate esti pe graba si vrei sa pleci cat mai repede intr-o calatorie unde sa te relaxezi si sa iti reincarci bateriile. Cea mai usoara solutie cand vine vorba fie de cazare Bulgaria sau de alte locatii este sa apelezi la o agentie de turism capabila sa iti ofere o experienta unica.

Odata ce ai apelat pentru cazare Bulgaria la Travel Idea, o sa fi scutit de multe probleme iar singurul lucru care o sa iti mai stea pe cap este ce stil vestimentar sa adopti pentru calatoria ta.

Te-ar mai putea interesa si....

6 pisici celebre create de Disney Animation

6 pisici celebre create de Disney Animation

Nu avem nevoie de o zi speciala pentru a onora pisicile si bucuria pe care o aduc in fiecare zi in vietile noastre. O putem face oricand, iar trecerea in revista a celor mai iubite pisic create de Disney Animation poate fi o cale de a le sarbatori. De ce? Pentru ca...

citește mai mult

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.051)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.176)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]