Ești la început de drum dar îți propui să ajungi cât mai departe și să îți transformi afacerea într-un brand de succes, atunci ar trebui să începi cu dreptul.

O imagine bună îți va duce firma la cel mai înalt nivel încă de la început, în timp ce o imagine construită prost va fi greu de schimbat.

Tocmai pentru acest lucru există serviciile de branding Armeanu, care îți vor promova businessul încă de la bun început făcând din acesta un brand de renume.

Nu este nimic dacă nu te pricepi la grafică deoarece poți apela oricând la profesioniștii de la studioul de creație, care se vor ocupă de acest lucru. Pentru aceștia procesul de creație al brandului se bazează pe o strategie de branding urmată de o dezvoltare a identității grafice și interpretarea acesteia în materiale de comunicare vizuală.

Ce este un brand și cum ia naștere acesta?

Brandul este refecția păreri pe care și-au întipărrit-o consumatorii despre produsul sau serviciul tău. Brandul ia naștere încă de la primul contact al potențialilor consumatori cu imaginea a ceea ce promovezi. Și acesta este și motivul pentru care imaginea produselor tale trebie să fie impecabilă din prima și pentru care ai nevoie de niște servicii de branding de calitate.

Ce includ serviciile de branding?

Brandul are la bază elementele care formează  defapt un produs, o companie, o organizație, persoană etc. 

Acesta poate fi conceput din două perspective, una generată de caracteristici și o altă generată de modul în care sunt percepute ele de publicul țintă.

Brandingul reprezintă întregul proces de creare a propriului tău brand, încă de la început și nu se încheie odată cu concretizarea brandului, Acesta este de lungă durată și implică o gamă întreagă de servicii.

Serviciile de branding cuprind strategii, brandingul propriu zis și mai apoi partea de creative work.

Strategia de branding presupune cercetare poziționare, realizarea arhitecturii potrivite a brandului și messagingul. 

Strategia de branding include analizarea competiției directe și indirecte urmând a contura direcția de design iar în prealabil se identifică trendul, valorile și scopul viitorului brand în funcție de publicul căruia îi este destinat. 

Apoi urmează partea de branding, unde cei de la studioul de creație se ocupă de naming, logo brand visuals și manual de brand.

Realizarea logoului este una dintre cele mai importante părți, astfel acesta va apărea pe 2 dintre cele mai importante mock-up-uri.

Manualul de brand este cel care cuprinde toate regulile pentru folosirea logo-ului, culori, fonturi, messaging și aplicații.

Când vine vorba de creative work ne referim la packaging, design pentru print, marketing cominication și inclusiv web și digital media.

Servicile pentru realizarea brandului trebuie luate în serios, deorece de ele depinde succesul businessului tău. Dacă brandingul este realizat cum se cuvine brandul tău va fi un nume recunoscut atât național cât și la nivel internațional, deci nu ezita să lași profesoniștii din domeniu să se ocupe de imagina afacerii tale.