Intervențiile medicale și estetice nu mai sunt de mult ceva ieșit din comun iar pentru ca acestea să fie realizate cum se cuvine și rezultatele să fie pe măsură, este necesară folosirea unei aparaturi medicale și estetice de calitate corespunzătoare intervenției necesare. Așadar, fie că este vorba de epilare definitivă, estetică facială sau tratamente corporale,  se recomandă să alegi pentru salonul tău aparatură de cea mai înaltă calitate de la un furnizor care își propune să ofere cele mai bune soluții pentru afecțiunile pielii cu care se confruntă pacienții cu ajutorul cosmeticelor medicale, aparaturii estetice de ultimă generație și celor mai buni specialiști.

Ce este estetica facială?

Estetica facială se ocupă cu tratarea anumitor afecțiuni din zona facială dar și cu îmbunătățirea unor defecte.

Aceste proceduri sunt nonchirurgicale și trebuie efectuate doar de personal calificat și folosind aparatura corespunzătoare.

Fie că este vorba de corectarea buzelor, a nasului sau a pomeților, diferite tipuri de liftinguri, mezoterapii, injectarea cu oxigen sau lte tratamente anti- aging și de reîntinerire facială, toate sunt mici intervenții care îți vor readuce încrederea în tine și zâmbetul pe buze.

Însă trebuie  ținut cont că proceduri și tehnici de înfrumusețare sunt tot mai multe și mai noi, iar pentru a alege cel mai potrivit tratament și aparatura necesară este recomandat să apelați la sfatul medicului specialist.

Ce sunt tratamentele corporale?

Tratamentele corporale sunt proceduri non invazive de transformare sau corectare a uneia sau mai multor părți ale corpului. Acestea sunt potrivite pentru persoanele de orice vârstă și pe lângă obținerea rezultatelor mult așteptate, pot fi și un mod de relaxare.

Tratamente anticelulitice, diverse împachetări calde sau reci, criolipoliză, drenaj limfatic sau mezoerapie sunt doar câteva dintre cele mai căutate procedee de tratare corporală.

Fiecare, însă, necesită aparatură specială pentru a obține rezultatele corespunzătoare.

Pentru criolipoliză cele mai căutate sunt aparatele din gama Cryomed sau Criowave.

Aparatura de tip Liposculpt și Adipolight este destinată pentru a-ți modela silueta exact așa cum îți dorești iar pentru tratamentele de vacuum poți alege un aparat Dermotherm.

În ceea ce privește estetica facială aparatura Face Lift Pro plus este întotdeauna o alegere bună.

Aceste aparaturi specializate pot reduce aspectul îmbătrânit al pielii, redându-i elasticitatea, tratează celulita, vergeturile, ameliorează semnele și cicatricile și ajută la îndepărtarea țesutului adapios prin topirea sau înghețarea celulelor grase. Alte efecte benefice ale tratamenteleor corporale sunt stimularea circulației și detoxifierea corpului.

De ce să apelăm la aceste intervenții?

Tratamentele de  reîntinerire și înfrumusețare, fie ele faciale sau corporale, pot avea multiple beneficii atât asupra fizicului cât și a psihicului nostru.

Fiind vorba de intervenții nechirurgicale, acestea nu necesită perioadă de recuperare și nici dureri insuportabile, în schimb de pot ajuta să tratezi anumite afecțiuni precum celulita, vergeturile, grăsimea depusă în anumite zone.. să îți recuperezi tinerețea și pe deasupra câteva ore petrecute la salon îți vor da o stare generală de bine și te vor relaxa după o zi lungă.