Radiofrecventa – beneficii ale remodelarii corporala

de | iun. 25, 2019 | Afaceri, Sanatate

Radiofrecventa este una dintre cele mai cautate metode de remodelare corporala cu beneficii atat pentru zona corporala cat si pentru cea faciala.

Ce este mai exact aceasta radiofrecventa?

Aceasta metoda de remodelare corporala este una dintre procedurile prin care se scapa de kilogramele I plus si de aspectul de coaja de portocala imbunatatind in mod evident aspectul pielii. Ea este foarte cunoscuta datorita efectelor benefice pe care le are asupra organismului.
radiofrecventa
Ea ofera un aspect imediat mai intinerit al pielii si va va scapa de ridurile suparatoare. Astfel ca elasticitatea pielii va creste semnificativ.

Este o  metoda excelenta pentru a stimula si metabolismul tisular. Prin urmare, aceasta radiofrecventa va va scapa de vergeturi si celulita cutanata iar pielea dumneavoastra va fi frumos nivelata.

Radiofrecventa si avantajele ei

Aceasta radiofrecventa este una dintre metodeele non invazive si foarte sigure pentru organismul dumneavoastra deoarece nu ncesita o interventie chirurgicala si are efecte benefice lucrand in special in stratul pielii superficial. Zonele care va provoaca neplacere nu vor mai o probleme, ele fiind tratate de valurile emise de radiofrecventa. Aceasta metoda moderna remediaza instant semnele imbatranirii sau aspectul insestetic al pielii precum vergeturile si celulita.

Poate ca sunteti una dintre persoanele care nu au posibilitatea sa ajunga foaarte des la sala din cazua jobului sau a timpului cu familia. Pentru dumneavoastra exista asadar aceste metode de remodelare corporlala. Insa trebuie sa siti ca pentru a va bucura de rezultate indelungate trebuie sa adoptati si o dieta corespunzatoare, bazata pe cat mai putine grasimi. Renuntati la mancarea prajita si la ciocolata.

Iata avantajele proceduriii de radiofecventa:

  • Cicatrici minimizate;
  • Fibrele se vor regenera;
  • Coaja de portocala/celulita va disparea instant;
  • Combate tesutul adipos cu usurinta;
  • Zona faciala va deveni mai luminoasa si veti scapa de riduri sau liniile fine.

Cele mai bune proceduri le gasiti la Fysiogand

Centrul de remodelare Fysiogand din Bucuresti va asteapta cu cele mai bune servicii de remodelare corporala. Profesionistii de aici lucreaza constant numa pentru ca dumneavoastra sa aveti parte de cele mai de calitate servicii si cele mai bune rezultate. Ei sunt cei care te vor ajuta sa scapi de problemele care iti dau batai de cap de ani buni.

Tu ce mai astepti? Lasa-te si tu pe mana teraputilor si bucura-te de o vara de neuitat. Sigur ca aici vei gasi procedura perfecta pentru un corp si mai perfect!

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.048)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.176)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]