Oferind peste 15 ani de experienta, CONDURARU GRUP este pregatita sa vina in intampinarea voastra, oferind un serviciu de calitate in ceea ce priveste niste izolatii cat mai bine facute. Aceest serviciu va fi unul pe placul vostru si veti vedea ca el se va plia pe nevoile proiectului pe care il veti avea, de aceea, veti lua o decizie buna daca veti alege aceasta firma.

Lucruri de stiut

Optand pentru un serviciu bun de izolatii, veti puteea sa va bucurati de o calitate superioara. CONDURARU GRUP va ofera tot felu lde izolatii si anume termoizolatii si hidroizolatii la cel mai inalt nivel, de aceea, daca veti alege o astfel de firma, veti lua o decizie extrem de buna. Ea realizeaza proiectele sale prin aplicarea a trei structuri de termoizolatie si hidroizolatie, in raport cu specificatiile tehnice aferente fiecarui imobil in parte. Sunt realizate niste lucrari de hidroizolatie a terasei in sistem clasic si se aplica mai multe tipuri de structuri.

Una dintre structurile aplicate este sapa de panta armata prin turnare mecanizata si elicopterizata. Se mai poate orienta si catre pregatirea stratului suport inaintea aplicarii hidroizolatiei si termoizolatiei din terasa, prin aplicarea unui strat de amorsa bituminoasa pe baza de bitum solvent. In unele situatii, o solutie mai buna ar putea fi un bitum filerizat sau diverse emulsii si masticuri bituminoase pentru aderenta membranei bituminoase. Aplciarea stratului de folie termofuzibila cu benzi term pe ambele fete, precum si punerea in opera a membranelor bituminoase semiperforate ca strat de difuzie, sunt alte solutii ce pot fi ideale pentru un anumit proiect. 

Se mai poate aplica prin termosudare integral cu flacara a primului strat de hidroizolatie compus dintr-o membrana bituminoasa pe baza de poliester sau in unele cazuri, se poate opta pentru o folie lisa cu rol de impermeabilizare si bariera contra vaporilor anticondens. Acest strat poate fi aplicat atat vertical, cat si orizontal.

Alte aspecte

Puteti alege o firma precum CONDURARU GRUP pentru izolatii cat mai bune si veti lua o decizie excelenta pentru nevoile voastre. Multe firme cunoscute din tara noastra deja au apelati la aceste servicii, astfel incat sa se bucure de o eficienta energetica mutl mai buna. Un serviciu bu nde izolatii va fi tot cveea ce veti avea nevooiee, astfel incat sa va feriti de orice fel de problema. CONDURARU GRUP va sta la dispozitie mereu cu realizarea lucrarilor de izolatii. 

Sistemele de hidroizolatii profesionale din cadrul cosntructiilor civile si industriale sunt o solutie esentiala pentru oricine. In cazul in care este necesar ca o constructie sa aiba parte de o reabilitare a sistemelor de termo, dar si a hidroizolatiilor deteriorate, veti putea oricand sa va orientati catre serviciile acestei firme. Ea este un pucnt de referinta in ceea ce priveste lucrarile de termo si hidroizolatii de cea mai buna calitate. Ea va va pune la dispozitie si niste materiale de calitate si veti constata ca aceasta firma va fi o alegere excelenta pentru voi, in orice situatie, de aceea o puteti avea in vedere.