fizioterapie laserFizioterapia este un important pion in recuperarea medicala non-invaziva, intalnita deseori impreuna cu kinetoterapia. Mai exact, fizioterapia actioneaza direct asupra muschilor, articulatiilor si nervilor.

Actiunea fizioterapiei este realizata prin intermediul unui ansmplu complex de tehnici, care au la baza atat exercitii vizice, cat si unde magnetice, unde scurte, ultrasunete, crio-termoterapie, laserterapie sau curent electric.

Afectiunile care pot fi tratate prin fizioterapie

Printre cele mai intalnite afectiuni sunt cele inflamatorii precum artrita sau tendinita, care pot fi tratate atat prin fizioterapie, cat si prin kinetoterapie. Afectiunile reumatice precum coxartroza sau spondilita, pot fi si ele tratate prin fizioterapie.

Cele mai simple afectiuni, care pot fi tratate prin cateva sedinte de fizioterapie sunt cele care tine de ortopedie, mai exact, recuperarea medicala prin fizioterapie dupa luxatii, entorse sau intinderi musculare.

Mai multe detalii despre afectiunile care pot fi tratate prin fizioterapie puteti sa gasiti in cadru acestui centru de recuperare medicala care ofera servicii de fizioterapie in Bucuresti.

Ce trebuie sa stii inainte sa apelezi la un centru de recuperare medicala

In primul rand, intainte sa apelezi la un centru de recuperare medicala specializat trebuie sa stii ca recuperarea medicala este realizata in timp, chiar si pentru o entorsa sau o luxatie ai nevoie de mai multe sedinte de fizioterapie, poate chiar impreuna cu cateva sedinte de kinetoterapie.

Pentru afectiunile mai grave precum artrita sau coxartroza, in functie de fiecare pacient, doctorul specialist iti va un realiza un program personalizat care se poate intine pe cateva luni de zile.

Pretul unei sedinte de fizioterapie

In cazul costului unei sedinte de fizioterapie acesta difera in functie de tehnica utilizata, insa acesta variaza intre 30 de lei si nu depaseste costul de 50 de lei. Chiar si asa cele mai cunoscute centre de recupeare medicala din Bucuresti ofera abonamente personalitzate prin care poti obtine discounturi considerabile fata de preturile prezentate anterior.