Fizioterapia efectuata intr-un centrul specializat

de | iun. 12, 2019 | Afaceri

fizioterapie laserFizioterapia este un important pion in recuperarea medicala non-invaziva, intalnita deseori impreuna cu kinetoterapia. Mai exact, fizioterapia actioneaza direct asupra muschilor, articulatiilor si nervilor.

Actiunea fizioterapiei este realizata prin intermediul unui ansmplu complex de tehnici, care au la baza atat exercitii vizice, cat si unde magnetice, unde scurte, ultrasunete, crio-termoterapie, laserterapie sau curent electric.

Afectiunile care pot fi tratate prin fizioterapie

Printre cele mai intalnite afectiuni sunt cele inflamatorii precum artrita sau tendinita, care pot fi tratate atat prin fizioterapie, cat si prin kinetoterapie. Afectiunile reumatice precum coxartroza sau spondilita, pot fi si ele tratate prin fizioterapie.

Cele mai simple afectiuni, care pot fi tratate prin cateva sedinte de fizioterapie sunt cele care tine de ortopedie, mai exact, recuperarea medicala prin fizioterapie dupa luxatii, entorse sau intinderi musculare.

Mai multe detalii despre afectiunile care pot fi tratate prin fizioterapie puteti sa gasiti in cadru acestui centru de recuperare medicala care ofera servicii de fizioterapie in Bucuresti.

Ce trebuie sa stii inainte sa apelezi la un centru de recuperare medicala

In primul rand, intainte sa apelezi la un centru de recuperare medicala specializat trebuie sa stii ca recuperarea medicala este realizata in timp, chiar si pentru o entorsa sau o luxatie ai nevoie de mai multe sedinte de fizioterapie, poate chiar impreuna cu cateva sedinte de kinetoterapie.

Pentru afectiunile mai grave precum artrita sau coxartroza, in functie de fiecare pacient, doctorul specialist iti va un realiza un program personalizat care se poate intine pe cateva luni de zile.

Pretul unei sedinte de fizioterapie

In cazul costului unei sedinte de fizioterapie acesta difera in functie de tehnica utilizata, insa acesta variaza intre 30 de lei si nu depaseste costul de 50 de lei. Chiar si asa cele mai cunoscute centre de recupeare medicala din Bucuresti ofera abonamente personalitzate prin care poti obtine discounturi considerabile fata de preturile prezentate anterior.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.942)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.670)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.037)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.159)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]