Cum sa iti personalizezi spatiul cu noile containere de locuit

de | iun. 10, 2019 | Home & Deco, Servicii

Este bine cunoscut faptul ca realizarea unei case poate fi un pas dificil. Pentru a usura procesul de construire si mai ales pentru a reduce din timpul si costurile pentru casa, Teracontainer pune la dispozitie o gama de containere de locuit.

Practice si ieftine, acestea reprezinta cea mai inspirata solutie pentru obtinerea unui camin, in cel mai scurt timp. Ideea de containere de locuit a devenit tot mai populara si in Romania in primul rand pentru posibilitatile multiple de amplasare. Acestea pot fi montate pe orice teren, amenajat in prealabil, oferindu-ti o locuinta stabila, in zona mult dorita.

Chiar si pentru cei aflati mereu in deplasare, care se muta cu jobul, se pot gasi solutii cu aceste containere de locuit. Ele pot fi mutate cu echipajul special de la Teracontainer, insotit de utilaje pentru relocare. Astfel, ai casa pe care o indragesti, oriude ai vrea, fara sa fie nevoie de chirie sau de construirea unei case noi.

exemplu container de locuit

Din ce sunt realizate aceste containere de locuit?

Teracontainer pune accentul pe functionalitate si pe calitate. Containerele de locuit sunt foarte rezistente si au planseul realizat din tabla zincata dublu faltuita de 0,5 mm, vata minerala de sticla cu norma C1 de 100 mm, OBS de exterior de 18 mm si linoleum PVC pentru trafic intens. Rezistanta portanta este de 400 kg/m2.

Acoperisul este si el conceput sa reziste contra intemperiilor de afara, fiind realizat din tabla zincata dublu faltuita de 0,5 mm, cu membrana hidroizolatoare, vata minerala cu norma C1 100 mm, pal melaminat de 18 mm, pe o structura metalica profilata la rece prevazuta cu un canal de drenare a apei. Astfel, el nu retine apa, nu rugineste si se pastreaza perfect, ani in sir.

Pentru o mai buna functionalitate in casa si afara, acoperisul containerelor metalice de locuit este prevazut cu instalatie electrica. La cerere, containerele pot fi dotate cu aplica sau corpuri de iluminat deosebite, ce creaaza o atmosfera imbietoare in casa. Instalatia electrica poate fi si exterioara, pentru a oferi lumina si pe scarile exterioare sau in prejma casei.

Containerele pot fi decorate cu rigips si pereti falsi, caramida exterioara, lemn sau lambriu, dar si cu mocheta, pentru trafic intens.

Peretii din tabla zincata de 3- 12 mm, ofera o mentinere mai buna a temperaturii din interior, reducand semnificativ cheltuielile de intretinere.

Un alt aspect important in designul containerelor de locuit este instalatia sanitara.

In functie de partitia casei, echipa de instalatori monteaza toaleta, cabina de dus, chiuveta sau alte accesorii sanitare.

Livingurile deschise se pot obtine prin imbinarea unui spatiu pentru relaxare, cu o canapea si TV si o bucatarie amenjata cu aparatura de gatit si chiuveta.

Luminozitatea este reglata prin ferestrele din PVC sau usile cu geam inclus. Pentru o siguranta sporita, se pot monta si usi antifoc Ninz, cunoscute la nivel international pentru anduranta lor.

Alege sa iti creezi spatiul tau armonios cu noile containere de locuit de la Teracontainer.

Te-ar mai putea interesa si....

7 idei de amenajare a gradinii din fata casei

7 idei de amenajare a gradinii din fata casei

Amplasarea gradinii din fata casei poate fi un element important pentru aspectul exterior al acesteia, dar poate deveni, de asemenea, un loc de relaxare si de petrecere a timpului liber pentru intreaga familie. Iata cateva idei de amenajare a gradinii din fata casei:...

citește mai mult

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.052)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.176)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]