Este bine cunoscut faptul ca realizarea unei case poate fi un pas dificil. Pentru a usura procesul de construire si mai ales pentru a reduce din timpul si costurile pentru casa, Teracontainer pune la dispozitie o gama de containere de locuit.
Practice si ieftine, acestea reprezinta cea mai inspirata solutie pentru obtinerea unui camin, in cel mai scurt timp. Ideea de containere de locuit a devenit tot mai populara si in Romania in primul rand pentru posibilitatile multiple de amplasare. Acestea pot fi montate pe orice teren, amenajat in prealabil, oferindu-ti o locuinta stabila, in zona mult dorita.
Chiar si pentru cei aflati mereu in deplasare, care se muta cu jobul, se pot gasi solutii cu aceste containere de locuit. Ele pot fi mutate cu echipajul special de la Teracontainer, insotit de utilaje pentru relocare. Astfel, ai casa pe care o indragesti, oriude ai vrea, fara sa fie nevoie de chirie sau de construirea unei case noi.
Din ce sunt realizate aceste containere de locuit?
Teracontainer pune accentul pe functionalitate si pe calitate. Containerele de locuit sunt foarte rezistente si au planseul realizat din tabla zincata dublu faltuita de 0,5 mm, vata minerala de sticla cu norma C1 de 100 mm, OBS de exterior de 18 mm si linoleum PVC pentru trafic intens. Rezistanta portanta este de 400 kg/m2.
Acoperisul este si el conceput sa reziste contra intemperiilor de afara, fiind realizat din tabla zincata dublu faltuita de 0,5 mm, cu membrana hidroizolatoare, vata minerala cu norma C1 100 mm, pal melaminat de 18 mm, pe o structura metalica profilata la rece prevazuta cu un canal de drenare a apei. Astfel, el nu retine apa, nu rugineste si se pastreaza perfect, ani in sir.
Pentru o mai buna functionalitate in casa si afara, acoperisul containerelor metalice de locuit este prevazut cu instalatie electrica. La cerere, containerele pot fi dotate cu aplica sau corpuri de iluminat deosebite, ce creaaza o atmosfera imbietoare in casa. Instalatia electrica poate fi si exterioara, pentru a oferi lumina si pe scarile exterioare sau in prejma casei.
Containerele pot fi decorate cu rigips si pereti falsi, caramida exterioara, lemn sau lambriu, dar si cu mocheta, pentru trafic intens.
Peretii din tabla zincata de 3- 12 mm, ofera o mentinere mai buna a temperaturii din interior, reducand semnificativ cheltuielile de intretinere.
Un alt aspect important in designul containerelor de locuit este instalatia sanitara.
In functie de partitia casei, echipa de instalatori monteaza toaleta, cabina de dus, chiuveta sau alte accesorii sanitare.
Livingurile deschise se pot obtine prin imbinarea unui spatiu pentru relaxare, cu o canapea si TV si o bucatarie amenjata cu aparatura de gatit si chiuveta.
Luminozitatea este reglata prin ferestrele din PVC sau usile cu geam inclus. Pentru o siguranta sporita, se pot monta si usi antifoc Ninz, cunoscute la nivel international pentru anduranta lor.
Alege sa iti creezi spatiul tau armonios cu noile containere de locuit de la Teracontainer.
Comentarii Recente