Cu o gama larga de usi antifoc si accesorii pentru usile metalice multifunctionale, Ninz este acum si pe piata din Romania. Site-ul www.usa-tehnica.ro pune la dispozitie tuturor clientilor particulari, dar si companiilor cele mai rezistente si sigure usi ignifuge.

Montarea lor nu reprezinta doar o trecere catre o alta camera, ci este o metoda de securizare pentru angajati si bunurile materiale.

In functie de profilul companiei, Ninz a creat usile metalice multifunctionale cu rezistenta la foc, ce pot fi personalizate cu accesorii antifoc: manere de otel, balamale cu amortizor, geamuri vitrate, guri de aerisire, bare antipanica, etc.

p4 03c0

Care sunt motivele pentru care alegi noile usi antifoc Ninz?

1. Anduranta la temperaturi variate

Usile antifoc sunt de 2 categorii: Univer si Proget, utile in corporatii, birouri, spitale, banci si institutii publice. Gradele de rezistenta la foc sunt indicate dupa testele de anduranta, usile rezistand la temperaturi variate de la +60 si -10. Totodata, ele au fost testate in baie de sare, cu umiditate de 70%, fara sa se deterioreze sau sa rugineasca.

Usile sunt realizate prin procesul “Sendzimir” de galvanizare la cald a foii de tabla din otel, ambutisata si sudata electric.

2. Protejeaza cladirile de foc, asigurand bunurile materiale din companie.

Usile sunt create conform normelor UNI 9723 si EN 1634-1. Acestea se mentin intacte la urmatoarele clase de foc: EI2-30; EI2-60; EI2-90; REI 60; REI 120. Ele sunt o sursa sigura de protectie pentru spatiile in care sunt depozitate electronice, acte valoroase, solutii in laborator, etc.

3. Pot fi imbunatatite cu finisaje speciale.

Designul este un lucru important in decoratiunile interioare. Tocmai de aceea, exista posibilitatea de personalizare a usilor. Mai exact, grafica digitala Ninz este una din optiunile inspirate de a printa logoul, simboluri specifice sau semne pentru delimitarea camerelor.

Vopseaua RAL este si ea rezistenta la foc, putand fi aleasa din catalogul disponibil, in functie de cererile clientilor.

4. Transparenta si eficienta

usi rezistente la foc sticla aluminiu 3 e7u6

O alta gama care atrage atentia la functionalitatea ei este cea de usi vitrate sau ferestre antifoc. Usile ample cu geamuri sunt si ele securizate si rezistente la foc, imbinand astfel eleganta unei usi din sticla, cu functionalitatea unei usi rezistente antifoc. Pentru spitale sau laboratoare, mai exista gama de usi verticale, cu sistem de deschidere prin glisare.

Alege sa iti asiguri compania cu cele mai profesionale usi antifoc si lasa-te pe mainile specialistilor!