De sa alegi gama de usi antifoc Ninz

de | iun. 10, 2019 | Servicii

 

Cu o gama larga de usi antifoc si accesorii pentru usile metalice multifunctionale, Ninz este acum si pe piata din Romania. Site-ul www.usa-tehnica.ro pune la dispozitie tuturor clientilor particulari, dar si companiilor cele mai rezistente si sigure usi ignifuge.

Montarea lor nu reprezinta doar o trecere catre o alta camera, ci este o metoda de securizare pentru angajati si bunurile materiale.

In functie de profilul companiei, Ninz a creat usile metalice multifunctionale cu rezistenta la foc, ce pot fi personalizate cu accesorii antifoc: manere de otel, balamale cu amortizor, geamuri vitrate, guri de aerisire, bare antipanica, etc.

p4 03c0

Care sunt motivele pentru care alegi noile usi antifoc Ninz?

1. Anduranta la temperaturi variate

Usile antifoc sunt de 2 categorii: Univer si Proget, utile in corporatii, birouri, spitale, banci si institutii publice. Gradele de rezistenta la foc sunt indicate dupa testele de anduranta, usile rezistand la temperaturi variate de la +60 si -10. Totodata, ele au fost testate in baie de sare, cu umiditate de 70%, fara sa se deterioreze sau sa rugineasca.

Usile sunt realizate prin procesul “Sendzimir” de galvanizare la cald a foii de tabla din otel, ambutisata si sudata electric.

2. Protejeaza cladirile de foc, asigurand bunurile materiale din companie.

Usile sunt create conform normelor UNI 9723 si EN 1634-1. Acestea se mentin intacte la urmatoarele clase de foc: EI2-30; EI2-60; EI2-90; REI 60; REI 120. Ele sunt o sursa sigura de protectie pentru spatiile in care sunt depozitate electronice, acte valoroase, solutii in laborator, etc.

3. Pot fi imbunatatite cu finisaje speciale.

Designul este un lucru important in decoratiunile interioare. Tocmai de aceea, exista posibilitatea de personalizare a usilor. Mai exact, grafica digitala Ninz este una din optiunile inspirate de a printa logoul, simboluri specifice sau semne pentru delimitarea camerelor.

Vopseaua RAL este si ea rezistenta la foc, putand fi aleasa din catalogul disponibil, in functie de cererile clientilor.

4. Transparenta si eficienta

usi rezistente la foc sticla aluminiu 3 e7u6

O alta gama care atrage atentia la functionalitatea ei este cea de usi vitrate sau ferestre antifoc. Usile ample cu geamuri sunt si ele securizate si rezistente la foc, imbinand astfel eleganta unei usi din sticla, cu functionalitatea unei usi rezistente antifoc. Pentru spitale sau laboratoare, mai exista gama de usi verticale, cu sistem de deschidere prin glisare.

Alege sa iti asiguri compania cu cele mai profesionale usi antifoc si lasa-te pe mainile specialistilor!

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.942)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.670)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.037)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.159)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]