De-a lungul timpului femeile s-au confruntat mereu cu metodele de pierdere in greutate astfel incat sa ajunga la corpul ideal. Astazi va informam despre una dintre aceste metode si anume impachetarile in tunel infrarosu no cellulite.

Daca deja sunteti obisnuita cu o viata activa si echilibrata din punct de vedere nutritional, aceasta tehnica va va accelera procesul de slabire.

Cum functioneaza aceasta procedura? Lumina infrarosie emanata de tunel actioneaza rapid asupra celulelor adipoase. Ele sunt stimulate astfel inca sa scapati rapid de efectul de coaja de portocala in special.

impachetari tunel infrarosu

Ei bine, ca rezultatele sa fie multumitoare este necesar sa te prezinti la sedintele de impachetari in tunel infrarosu de cel putin 2 sau 3 ori.

Afla cum actioneaza aceasta metoda de remodelare corporala

S-a obeservat ca aceasta metoda devine din ce in ce mai populara iar oamenii aleg aceasta cat mai des in centrelede remodelare corporala, ea fiind o metoda sigura si alternativa pentru a ajunge la rezultate uimitoare intr-un timp foarte scurt.

Cum am spus anterior in randurile de mai sus, aceasta tehnica are un mod de actionare foarte simplu; specialistii folosesc lumina infrarosie astfel incat clientii sa fie multumiti de rezultatele finale, scapand de celulita.

Aceasta lumina din impachetari in tunel infrarosu actioneaza, de asemenea, si in cazul adipocitelor. Adipocitele sunt acele celule care stocheaza grasimea. Stimulandule-le, acestea vor subtia stratul de grasime.

Cine poate apela la procedura de impachetari in tunel infrarosu?

Desi aceasta metoda s-a dovedit a fi cautata din ce in ce mai mult, asta nu inseamna ca orice persoana poate apela la ea. Exista, desigur, si anumite contraindicatii.

Mai intai de toate, este recomandal sa consulti un medic specialist care sa te indrume in mod corect. Acesta iti va spune daca lumina infrarosie este potrivita pentru organismul tau.

Acest tip de proceduri de impachetari in tunel infrarosu nu sunt recomandate persoanelor care sufera de boli cardiace precum hipertensiunea. De asemenea, nici persoanele care prezinta rani necicatrizate nu ar trebui sa apeleze la astfel de proceduri pana la vindecare. Claustrofobia reprezinta un alt tip de contraindicatie.

Daca esti si tu interesata de aceasta metoda de remodelare corporala te sfatuim sa alegi impachetarile in tunel infrarosu no cellulite de la clinica Fysiogand din Bucuresti. Intra chiar acum pe site-ul lor si alege pachetul promotional cu sedinte la super preturi. Pregateste-te de vara cu ajutorul terapeutilor profesionisti!