masaj drenaj limfaticScopul masajului de drenaj limfatic este de a normaliza circulatia limfei si a sangelui in organism. Iar acest lucru, fara exagerare, este o garantie a sanatatii.

In primul rand, staza de sange este plina de pericole, chiar fatale, pentru oameni. In al doilea rand, in cazul in care exista stagnare, tesuturile nu primesc nici oxigen in cantitatea potrivita, nici nutrienti, ceea ce agraveaza starea pacientului.  De fapt, niciun tip de masaj nu ar trebui sa fie efectuat fara masaj de drenaj limfatic. Exceptii, fac doar cateva tipuri de masaj, in care drenajul limfatic nu este recomandat.

 Masaj drenaj limfatic pentru picioare

O procedura de masaj drenaj limfatic pentru picioare,  consta in principal, din tehnici speciale care contribuie la prevenirea venelor varicoase, limfostaziei, vindecarii edemului post-traumatic, edemului limfatic. La un cabinet de masaj pentru drenaj limfatic din Bucuresti, un astfel de masaj este aplicat chiar si in tratamentul obezitatii. Insa, drenajul limfatic are si contraindicatii, si, in fiecare caz, ai nevoie de sfaturile unui specialist. Un astfel de sfat iti poate fi oferit chiar si de un terapeut de la un centru de masaj de drenaj limfatic.

Pretul unui masaj drenaj limfatic

Utilizarea serviciilor terapeutilor de masaj, profesionisti, este minunata. Dar, uneori, poate ca nu este suficient timp, iar nevoia de a intinde muschii si de a dispersa sangele – este evidenta. Prin urmare,un astfel de masaj trebuie efectuat de un specialist al unui centru de masaj specializat.

Dupa o sesiune de zece proceduri de masaj drenaj limfatic,  vei putea vedea pe propria piele proprietatile vindecatoare ale acestui tip de masaj.

Acest tip de masaj de drenaj limfatic are un pret care variaza in functie de metoda utilizata si de timpul acordat acesteia, precum si de numarul de proceduri. Pentru a mentine si dezvolta rezultatele obtinute in cadrul procedurilor, este de dorit sa faci exercitii abdominale, care armonizeaza corpul si fluxul de fluid in el.