De inalta calitate, lenjeria de pat din finet, ofera un somn adecvat, sanatos si de recuperare. Finetul este cea mai buna optiune pentru fabricarea lenjeriei de pat, deoarece este realizata din bumbac natural si prin astfel de tesaturi aerul trece usor si nu provoaca reactii alergice pe piele. La cumpararea unor astfel de produse, se doreste nu numai calitatea materialului, ci si durabilitatea produsului. Lenjeria de pat din finet te va tine mai mult de 15 ani, este din tesatura naturala si in diferite culori, cu diferite imprimeuri.

Confort si design pentru dormitor

Cu ajutorul unei lenjerii de pat frumoase, poti crea nu numai confort in dormitor, ci poti extinde vizual camera in sine. Schema de culori ar trebui sa calmeze si sa provoace emotii placute. Pentru aceasta, in proiectare se folosesc diferite tehnici. Din cele mai vechi timpuri, pernele, cearsafurile si cearsafurile plic din finet,  erau decorate cu diverse modele si broderii. O astfel de broderie  a lenjeriei, era identitatea familiei si acest lucru povesteste despre traditiile oamenilor. Astazi, astfel de modele au un decor mai frumos in design. Frumos, decorate, cu un mic model, lenjeria de pat din finet este cumparata pentru dormitoare mici si creeaza un efect vizual de spatiu marit. Designul este prezentat  sub forma de flori delicate, naturale, modele etnice, abstractii, animale, motive geometrice. Lenjeriile  moderne imprimate, capata popularitate tot mai mare.  Astfel de lenjerii de pat din finet imprimat, sunt in cerere tot mai mare.

Broderia

Broderia este utilizata pe orice tesatura. Pe lenjeria de pat din finet, broderia subliniaza eleganta si stilul. Este o tesatura de inalta calitate, care va decora patul si va crea o anumita atmosfera de confort in casa, si in special in dormitor. Produsele cu broderie sunt cadoul perfect si sunt adesea cumparate de proprietarii de hoteluri si iahturi. Lenjeria de pat din finet nu ar trebui sa aiba mirosuri straine, nenaturale sau caustice, care sa indice o tehnologie de vopsire de calitate slaba. Tesaturile naturale trebuie sa aiba un parfum proaspat, natural.