Intretinerea unei locuinte inseamna multa dedicare din partea proprietarilor, dar presupune totodata si o serie destul de variata de investitii pe care acestia trebuie sa le faca in mod periodic astfel incat treburile casnice sa se desfasoare in mod corespunzator. Lista de cumparaturi este de cele mai multe ori destul de lunga, astfel ca nu este de mirare ca de foarte multe ori ne scapa anumite lucruri, astfel ca odata ajunsi acasa realizam defapt ca ne lipsesc cateva achizitii importante. Produsele pentru curatentie, detergentii, dar si consumabilele am putea spune ca sunt cele care beneficieaza rareori de atentia noastra, astfel ca de multe ori uitam sa achizitionam anumite produse din aceasta categorie. Alcatuirea unei liste de cumparaturi cu siguranta ne-ar scuti de numeroase astfel de probleme, insa de foarte putine ori putem spune ca facem acest lucru, din motive numai de catre noi stiute.

Desi avem in general tendinta sa achizitionam doar acele produse de care avem stricta nevoie, este recomandat sa gandim putin lucrurile si pe termen mai lung, chiar si atunci cand vine vorba despre achizitii mai putin importante. Exista totusi o serie de produse indispensabile pe care ar trebui sa le avem mereu in locuinta care fac desigur parte din categoria consumabilelor, astfel ca, achizitionand o cantitate mai mare din aceste produse reprezinta fara doar si poate cea mai inspirata decizie pe care o putem lua. Iata asadar despre ce produse este vorba!

Bateriile.

O mare parte dintre produsele electronice functioneaza pe baza electricitatii furnizate de baterii, astfel ca este indicat sa avem mereu in locuinta macar un set de astfel de produse. Ceasul de perete, telecomanda, aparatul de ras sau anumite jucarii pentru copii reprezinta doar cateva dintre cele mai comune exemple de produse care functioneaza pe baza de baterii.

Sursa 0011536

Sursa imagine: Baterii – www.importdirect.ro

Saci de gunoi.

Sacii de gunoi am putea spune ca reprezinta niste achizitii pe care ne vedem nevoiti sa le facem in mod periodic, astfel ca pentru a ne scuti de numeroase deplasari, este mult mai simplu sa achizitionam mai multi saci menajeri atunci cand mergem la cumparaturi.

Odorizantul.

Nimic nu se compara cu o locuinta curata si care miroase a prospetime. Putem obtine foarte usor acest rezultat cu ajutorul unui odorizant pentru camera, pe care le regasim astazi intr-o diversitate ce depaseste orice imaginatie. Asigura-te c a alegi fragranta preferata si ca acesta nu lipseste niciodata din cadrul locuintei tale.

Folia alimentara.

Folia alimentara, fie ca vorbim despre cea de plastic sau despre cea de aluminiu reprezinta una dintre cele mai accesibile si mai practice metode prin care putem pastra prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata, ceea ce le transforma in niste produse indispensabile in orice locuinta.

Adeziv instantaneu.

Adezivul instantaneu reprezinta de asemenea un produs indispensabil in orice camin avand in vedere utilitatea acestuia in ceea ce priveste remedierea unor obiecte care necesita lipire. Desi situatiile in care vei avea nevoie de acesta sunt relativ rare, nu se stie niciodata cand vei avea nevoie de acest produs minune.