Una din misiunile cele mai importante ale voastre ca viitori soti, dupa aceea de a va petrece viata impreuna, este gasirea celui mai bun salon de nunta, unde sa sarbatoriti, alaturi de cei dragi, unirea destinelor voastre. Pentru a avea cea mai frumoasa zi din viata voastra tineti cont de cateva sfaturi:

Rezervati din timp

Pentru a fi siguri ca veti gasi ceea ce va doriti, trebuie sa rezervati din timp locatia preferata, uneori chiar si cu un an inainte de nunta. Desi, credeti ca sunt nenumarate, si ca veti avea de unde alege un restaurant nunta Popesti Leordeni, pentru nunta voastra,  veti fi surprinsi cat de mare este cererea in sezonul nuntilor.

Anotimpul in care va avea loc nunta

Aceasta perioada este foarte importanta pentru ca, in functie de anotimp, veti avea nevoie fie de incalzire, daca nunta va avea loc iarna, fie de sisteme de aerisire si de aer conditionat, daca nunta este organizata vara, mai ales daca in acel restaurant nunta Popesti Leordeni, fumatul este permis.

Alegeti stilul nuntii 

Daca optati, de exemplu, pentru o nunta eleganta, cu clasa, nu ar trebui sa alegeti o nunta in aer liber sau la cort. Astfel ca, stilul nuntii trebuie sa fie in ton cu locatia. Implicati-va in organizarea nuntii voastre! Daca ati ales salonul potrivit, contribuiti, alaturi de angajatii acestuia, la realizarea decorului, culorilor, aranjamentelor florale, luminilor, pozitionarii meselor etc. Va recomandam sa alegeti un restaurant nunta Popesti Leordeni care sa aiba curte sau gradina, care vor da un plus de confort, relaxare si vor putea fi amenajate dupa voia voastra. Detaliile, precum, tipul meselor, tipul de pardoseala, pozitionarea prezidiului, a scenei si a ringului de dans etc., vor face diferenta intre o nunta normala, banala si una extraordinara, care va ramane pentru totodeauna in amintirea  voastra si a invitatiilor vostri.               

Marimea salonului

In functie de numarul de invitati care au confirmat participarea la eveniment, veti putea alege salonul ideal, pentru ca acestia sa nu fie claustrati, daca salonul este prea mic, dar nici sa nu se simta stingheri si inconfortabil daca salonul este prea mare in comparatie cu numarul participantilor.

Ringul de dans

Ringul de dans este, poate, cel mai important loc intr-un restaurant nunta Popesti Leordeni cu ocazia unui astfel de eveniment, aici desfasurandu-se intreaga actiune a nuntii. Acesta, trebuie neaparat, sa fie in centrul salonului, pentru a avea acces direct din toate zonele, fara sa fie separat de restul incaperii si sa fie generos, pentru ca invitatii sa nu fie inghesuiti si sa li se creeze un mare disconfort.

Meniul si costul lui

Pentru ca rezervarea unui restaurant nunta Popesti Leordeni sa fie definitivata, trebuie sa stabiliti ce fel de meniu va este pus la dispozitie si ce intra in costul acestuia. Sunt saloane care ofera meniuri variate all inclusive care, vor cuprinde, pe langa felurile de mancare si serviciile de aranjamente florale, decorare salon, muzica, foto-video, tort, bauturi nelimtate etc. Ideal ar fi sa degustati preparatele si sa va asigurati pe cat posibil de prospetimea lor.    

Alte lucruri de care trebuie sa va interesati ar fi: daca au fructe, alune, covrigei, numarul de ore pentru care se incheie contractul, ce alte taxe mai sunt de platit, cati ospatari vor servi la eveniment sau daca se mai pot suplimenta meniurile fata de numarul confirmat initial.