In ultimul timp sedintele de ultrasunete au devenit din ce in ce mai populare in toate centrele de remodelare corporala. In continuare vei afla de ce sunt atat de cautate aceste tehnici de slabire.

Un motiv principal pentru care multe persoane aleg aceasta metoda de remodelare corporala este faptul ca nu doare absolut deloc, iar rezultatele sunt pe termen indelungat.

Aceasta tehnica prin ultrasunete este aplicata pe mai multe zone care va provoaca probleme, iar treapeutii profesionisti vor sti cum sa actioneze pentru a te multumi pe deplin.

ultrasunete

Aceasta metoda este una sigura, care nu necesita nici un fel de interventie chirurgicala.

Cine poate apela la sedintele de ultrasunete?

Aceste tehnici de remodelare corporala prin ultrasunete snt ideale pentru orice persoana care doreste sa isi imbunatateasca estetica corporala. Insa exista si anumite contraindicatii, iar noi te sfatuim sa apelezi la sfatul unui specialist inainte de a veni la sedinte de ultrasunete. El iti va spune daca te incadrezi in normele stabilite si poti beneficia de aceasta metoda de remodelare corporala.

Stiai ca rezultatele oferite de clinica Fysiogand sunt garantate? Ei bine, persoanele care dispun de un strat de grasime mai mic vor vedea rezultatele dupa prima sedinta, insa in partea opusa, cei care sunt mai supraponderali vor observa schimba dupa mai multe sedinte; de obicei 3 sau 4.

Cat de dureroase sunt aceste sedinte?

Multe persoane inainte de a apela la aceste proceduri de slabit se gandesc daca ele sunt dureroase sau nu. Nu. Sedintele de ultrasunete nu sunt dureroase absolut deloc, iar rezultatele se vad destul de rapid. In consecinta, nu veti simti durere deloc, doar o usoara incalzire pe zona tratata.

Minimul disconfort de caldura din zona tratata va fi resimtit pentru putin timp. In functie de zona si de necesitatile tale, terapeutul iti poate compune o schema speciala pentru tine. Nu ezita sa apelezi si tu la sedintele de ultrasunete de la Fysiogand Bucuresti.

Ce avantaje prezinta metoda cu ultrasunete?

Toti pacientii care au beneficiat de acest tratament s-au bucurat pe deplin de numeroase avantaje. Spre exemplu, sedintele de ultrasunete au facut posibila scaderea stratului de grasim in centimetri. Efectele adverse au fost minime sau deloc existente.

Un alt aspect important este faptul ca greutatea corporala nu este afectata grav, dar stratul de grasime este eliminat treptat in mod complet.

Ai si tu depozite adipoase nedorite? Vino la Fysiogand si fa o sedinta de ultrasunete!