Magazinul online patone.ro ofera lenjerii de pat de foarte mare calitate la preturi accesibile pentru orice buzunar. Astfel ca, fiind luna mai, la patone.ro vei gasi o gramada de reduceri care au inflorit. In plus, transportul este gratuit.

Lenjerii de pat de la patone.ro nu sunt deloc scumpe, iar calitatea acestora se ridica cu mult peste cea a celorlalte asternuturi de pe piata.

Profesionistii de la acest magazin online iti ofera o gama larga de produse, printre care si produse de calitate 100% romaneasca precum lenjeriile de la fabrica Ralex din Pucioasa, renumita pentru lenjeriile de pat calitative.

Aceste lenjerii de pat sunt potrivite indiferent de sezon.

Eleganta si confort la super preturi

Atunci cand ne gandim la o lenjerie de pat de calitate automat ne gandim si la un pret foarte mare. Dar nu si la patone.ro! Cei de aici va ofera lenjerii de pat de lux, foarte elegane, confortabile si care sunt pe toate gusturile. Raportul calitate-pret este excelent!

Deoarece calitatea recomanda aceste lenjerii de pat, materialele din care sunt confectionate va vor putea oferi nopti relaxante. Veti putea alege din asternuturi de pat din bumbac, din bambus, din lana, sau puteti opta de asemenea pentru combinatia de bumbac cu poliester.

 

Printre avantajele asternuturilor de la Patone regasim urmatoarele:

  • Sunt foarte prietenoase cu pielea;
  • Nu se deterioreaza dupa spalare;
  • Se ingrijesc foarte usor;
  • Absorb transpiratia si lasa piele sa respire;
  • Alergenii si acarienii sunt respinsi in totalitate.

Tu stiai cum sa ai grija de lenjerii de pat?

De obicei, orice lenjerie de pat vine insotita de un set de instructiuni care sa favorizeze procesul de ingrijire, insa astazi noi le completam cu un set de sfaturi.

In primul rand trebuie sa aveti grija la temperatura la care spalati aceste asternuturi de pat. Nu trebuie sa depaseasca 30-40 de grade atat in spalarea manuala, cat si in cea automata.

Aveti grija si la detergentul ales. Aceste lenjerii de pat de la Patone trebuie spalate cu un detergent de calitate care sa nu contina inlabitori chimici. Nu doriti ca materialul acestora si culorile sa se deterioreze. De asemenea, trebuie, ca inainte de prima utilizare, sa spalati asternutul. Astfel va veti incadra corect in normele de igiena.

Poate ca pana acum nu v-ati gandit, dar nu trebuie sa spalati asternuturile impreuna cu prosoapele. Anumite scame de pe prosoape se pot lipi forte usor de lenjeria dumneavoastra de pat, lucru ce este nedorit si mai ales inestetic.