Conferinta Femei de cariera, organizata de Woman2Woman.ro, la a X-a editie. Tu participi?

de | mai 3, 2019 | Afaceri

Conferintele de cariera si business organizate de Woman2Woman.ro sub numele „Femei de cariera” au ajuns la a X-a editie. Cu aceasta ocazie, organizatorii ti-au pregatit mai multa interactivitate si socializare, speakeri cu idei proaspete si utile, dar si… surprize.

Ajunsa la a X-a editie, conferinta isi propune sa aduca de fiecare data informatii pe care participantele la eveniment le pot pune in practica imediat, insa si specialisti care le pot raspunde intrebarilor pe care participantele din public le au.

Conferinta Femei de cariera, organizata de Woman2Woman.ro, la a X-a editie. Tu participi?

Conferinta Femei de cariera, organizata de Woman2Woman.ro, la a X-a editie. Tu participi?

Potrivit organizatorilor, „Femei de cariera a evoluat de la un eveniment cadou, la o conferinta utila, menita sa sustina antreprenoarele si femeile care isi doresc sa evolueze pe plan profesional. Evenimentul este totodata un prilej de intalnire, unde, intr-un mediu extrem de placut, se schimba idei, se obtine feedback, se creeaza legaturi si parteneriate. Nu de putine ori, doamnele participantele prezente la evenimentele noastre au ramas in legatura si au dezvoltat colaborari de durata.”

Da-ti si tu un refresh si participa la a X-a editie a conferintei Femei de cariera, un eveniment cu traditie in randul femeilor interesate de cariera, afaceri si antreprenoriat.

Despre ce se va discuta in cadrul evenimentului

Speakerii care au confirmat pana acum prezenta nu sunt straini acestui eveniment si nu sunt la prima intalnire cu publicul conferintelor organizate de Woman2Woman.ro. Iata doar cateva dintre temele de discutie:

  • Branding personal si evolutie personala si profesionala;
  • Modelarea comportamentul, cautarea sensului ca principiu motivator, increderea in viitor, rezilienta si bucuria vietii, ca motor al reusitelor personale si profesionale;
  • Depasirea obstacolelor, empatie, importanta grupului – nu poti face nimic de unul singur si oamenii de afaceri stiu asta;

Speakerilor conformati pana acum li se vor alatura si altii, cu teme de interes pentru publicului conferintei.

Pe langa informatiile oferite de speakeri, organizatorii au pregatit si o sesiune de networking, in care doamnele prezente au ocazia sa interactioneze, sa discute, sa schimbe si sa produca idei utile pentru dezvoltarea profesionala si a business-ului.

Pe langa biletele de participare, antreprenoarele pot beneficia de mai multa expunere si prin intermediul pachetelor speciale.

In plus, de la eveniment nu vor lipsi atmosfera calda si surprizele placute.

Afla mai multe detalii si inscrie-te in pagina evenimentului.

Printre sponsorii care sustin evenimentul se numara SEOmark.ro, sponsor princial, dar si Answear, All To Know si Cupio, care s-au alaturat ca sponsori secundari ai conferintei.

Evenimentul va fi moderat de Dorina Florea, pe care probabil o stii deja de la pupitrul Telejurnalului de la ora 14 si de la 20, programe de stiri difuzate la TVR1.

In plus, evenimentul este mediatizat si de: Acasa.ro, Afaceri si leadership feminin, Business24, Comunicatedepresa.ro, Fashion8, LivePR, Jurnalul de Afaceri, Portal Management, PR2Advertising.ro, Profitinfo, PRwave, Ziare.com.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.178)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]