Navighează Prin...

Servicii de instalare aer conditionat, la indemana ta

Am dezvoltat serviciile de instalare aer conditionat tocmai pentru ca tu, clientul nostru sa scapi de griji.

Daca ai achizitionat un aparat de aer conditionat de la noi sau de la orice alta societate poti apela la echipa noastra pentru a-ti oferi pe langa alte servicii profesionale si instalare aer conditionat.

Asiguram instalare aer conditionat

Suntem acreditati pentru a efectua manopere pentru instalare aer conditionat si lucram numai cu specialisti tehnicieni cu o vasta experienta pentru ca tu sa fii pe deplin multumi de serviciile pe care ti le oferim cu generozitate.

Nimic nu este mai potrivit pentru confortul tau decat un aparat de aer conditionat.

Iti venim in ajutor oferindu-ti o gama larga de aparate de aer conditionat pe care le poti cumpara de la noi , asigurandu-ti si instalare aer conditionat aferenta achizitionarii acestuia.

Iti recomandam sa te informezi mai mult accesand site-ul nostru!

Daca totusi ai optat pentru a cumpara un aparat de aer conditionat de la alt furnizor, nu mai astepta, contacteaza-ne pentru a-ti oferi instalare aer conditionat in orice spatiu doresti sa-ti sporesti confortul termic si specialistii nostrii vor fi prompti asigurandu-ti cu profesionalism acest serviciu.

In ce consta instalarea aerului conditionat

 Instalarea aerului conditionat include urmatoarele etape necesare pentru a efectua aceasta operatiune si anume realizarea unui traseu frigorific compus din teava pe care o izolam, apoi vom strapunge intr-un singur loc in zidul care poate fi construit din beton, bca sau caramida dupa care continuam cu pozarea unui cablu electric pentru a face legatura intre cele doua unitati ale aparatului de aer conditionat. Este necesara si adaugarea de elemenete pentru fixare si anume dibluri si holtzuruburi iar in functie de aparatul achizitionat mai putem include pentru instalare aer conditionat cateva suruburi, saibe sau piulite, apoi vom amplasa un tub pentru condens si un suport standard pentru fixarea unitatii exterioare incheind cu pozarea cablului electric pentru alimentarea unitatii interioare.

Trebuie sa stii insa ca pentru instalare aer conditionat, nu realizam treceri prin diferite grinzi sau stalpi de rezistenta, elemente de constructie carora strapungerile le pericliteaza rezistenta si implicit rezistenta constructiei.

Echipa noastra iti ofera instalare aer conditionat

Intotdeauna, la orice lucrare , echipele noastre lucreaza cu profesionalism fiind specializati in acest domeniu.Nu facem niciodata rabat de la calitate si intotdeauna vei beneficia din partea noastra de servicii ireprosabile pentru ca tu, clientul nostru,  sa fii lipsit de grija instalarii aerului conditionat dupa achizitionarea acestuia.

Tot ce ai de facut este sa apelezi la noi pentru ca sa beneficiezi de consultanta pentru achizitionarea unui aparat de aer conditionat din magazinul nostru si in rest tu nu mai ai de facut nimic, noi facem totul pentru tine.Programam  echipa de tehnicieni specialisti si a veni la adresa oferita pentru instalare aer conditionat respectand planificarea datei si cea orara astfel incat sa nu ai motive de ingrijorare.

Am ajuns la performante numai datorita perseverentei  in munca si permanenta insurire a cunostintelor cat mai complete pentru a fi in slujba clientilor nostrii oferindu-le numai servicii profesionale.

Noi, iti facem confortabile zilele caniculare de vara!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.