ceto_3Rigurozitatea dotarilor pentru deschiderea unui centru de terapie prin masaj are in egala masura o componenta directionata catre achizitionarea de mese de masaj profesionale, precum si cooptarea unei echipe de terapeuti cu performante si studii serioase in aceasta profesie. Utilarea centrului si crearea unei atmosfere placute pentru cei care solicita aceste terapii prin masaj medical, sau de intretinere corporala, este esentiala in scopul potentatii efectelor maxime care rezulta in urma sedintelor de masaj.

Sala de lucru a centrului este bine sa fie compartimentata prin delimitarea spatiului fiecarei mese de masaj instalate, atunci cand nu exista posibilitatea crearii unor spatii individuale in camere separate. Instalarea unor pereti cortina, mobili sau semimobili, este cel mai simplu si rapid mijloc prin care se poate realiza aceasta intimitate ce este strict necesara atunci cand clientii sunt programati pentru sedintele de masaj. Faptul ca fiecare persoana va primi un spatiu ce va fi folosit doar pentru ea, ii va induce din start starea de relaxare, lucru care contribuie la primirea intregului set de beneficii asociate cu masajul terapeutic.

Administratorul cabinetului de masaj poate acum sa opteze pentru diferite tipuri de mese de masaj, care sunt disponibile in doua categorii principale. Este vorba despre mese de masaj fixe si gama de mese de masaj pliabile care sunt configurabile pe mai multe zone. Avantajele sunt comparabile pentru ambele tipuri de mese de masaj pentru simplul motiv ca producatorul Theia Massage are in portofoliu doar produse care corespund in totalitate cu cerintele de siguranta medicale in utilizarea profesionala a acestor produse.

Categoria de mese masaj fixe este cu preponderenta solicitata pentru cabinetele de masaj in primul rand pentru faptul ca din momentul locarii acestora in spatiul destinat vor ramane acolo pentru o peridoada cel putin egala cu durata in care centrul de masaj este functional. In paralel, atunci cand exista motive intemeiate in sensul unei majorari temporare a solicitarilor pentru sedinte de masaj, se va putea opta pentru utilarea centrului cu mese de masaj pliabile care pot fi instalate, deplasate si depozitate cu minim de efort si spatiu necesar, oricand, in functie de nevoi. Mesele de masaj portabile pot fi chiar inchiriate personalului centrului pentru activitati specifice in afara programului.

Accesul personelor interesate la centrele de masaj acreditate este deja o practica care se dezvolta in ultimii ani, de aceea initierea unei astfel de afaceri merita sa o faceti in cele mai bune conditii, iar suportul, la propriu, pe care il veti primi lucrand cu mese masaj fixe sau pliabile ale brand-ului Theia Massage merita sa fie luat in considerare.