Huse Guardo pentru iPhone XS Max

de | apr. 20, 2019 | Telefoane Mobile

2018 a fost anul brandului iPhone, an în care a fost lansat în România, Cele 3 modele de iPhone XS, XR şi XS Max, atât de aşteptat de fani, pe 28 septembrie. Experţii şi pasionaţii de iPhone spun că modelul XS Max este, de departe, cel mai bun iPhone lansat de Apple, până la ora actuală.

Făcând o paralele între iPhone XS şi XS Max, a doua varianta s-a dovedit a fi mai scumpă şi cu mici îmbunătăţiri în comparaţie cu modelul iPhone XS. Majoritatea oamenilor se întreabă cu ce anume s-a schimbat faţă de modelul de anul trecut?

Caracteristici iPhone XS Max

În primul rând, cameră este mult mai performantă, de 12 megapixeli, fiind îmbunătăţită cu Smart HDR, are boxe încorporate mult mai puternice faţă de modelul de anul trecut şi bateria tine mai mult. Hardware-ul este cu mult mai performant faţă de cel de anul trecut, fiind un smartphone recomandat şi pentru jocuri. Procesorul de 7nm îl face a fi unul dintre cele mai puternice smartphone-uri de pe piaţă, la ora actuală.

IPhone XS şi iPhone XS Max sunt dovada că tehnologia a evoluat enorm în ultimii ani. Ceea ce ar trebui să cunoască adevăraţii iubitori de iPhone-uri de la Apple, este că aceste smartphone-uri se puteai comanda la nivel mondial, deja din data de 21 septembrie. Însă, înainte de a ne gândi la achiziţionarea acestora, mai sunt şi alte aspecte la care trebuie să ne gândim atunci când vine vorba de aceste smartphone-uri.

Husa pentru iPhone XS Max

În primul rând protecţia acestui telefon este esenţială, mai ales că preţul unuia costa cât o maşină la mâna a doua. De aceea, este recomandat să achiziţionaţi huse şi folii de protecţie, de calitate, de la magazine autorizate cum ar fi Guardo.ro. Un magazin online de profil, care pune la dispoziţia tuturor posesorilor sau a viitorilor posesori de astfel de smartphone-uri, huse iPhone XS şi huse iPhone XS Max de înaltă calitate. Pe site sunt disponibile diverse modele pentru toate gusturile, cu texturi diferite.

Husa 1 20life APPLE 20IPHONE 20X 54d89788 f44f 4100 ac24

Doritorii pot achiziţiona huse pentru iPhone XS Max simple, transparente, cu capacitatea de protecţie ridicată, dacă nu vor să modifice, absolut deloc, culoarea şi design-ul telefonului. Dacă vor o modificare a aspectului, se pot achiziţiona huse pentru iPhone XS Max cu model de tipul celor cu cristale Swarovski placate pe suprafaţa acesteia, huse în culori eclectice, huse în culori business, recomandate pentru ţinutele business, sau huse amuzante.

Preţurile pe care le puteţi găsi în magazinul online Guardo Shop sunt foarte accesibile, întrucât aveţi posibilitatea de a vă achiziţiona diverse huse special concepue pentru modelul de iPhone XS Max. Husele pentru iPhone XS Max sunt făcute din materiale foarte rezistente, ce protejează telefoanele de praf, zgârieturi şi chiar de şocuri. Sunt uşor de aplicat şi majoritatea sunt de tip slim fit pentru a nu modifica, în niciun fel, design-ul sau dimensiunile telefonului. De altfel, au porturi speciale, pentru a nu împiedica utilizatorul în folosirea, butoanele sau camera smartphone-ului.

Vă invităm să accesaţi, website-ul magazinul online Guardo Shop şi nu ezitaţi să plasaţi comanda pentru o husă potrivită unei telefonului iPhone XS Max.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.952)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.047)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.175)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]