Navighează Prin...

Huse Guardo pentru iPhone XS Max

2018 a fost anul brandului iPhone, an în care a fost lansat în România, Cele 3 modele de iPhone XS, XR şi XS Max, atât de aşteptat de fani, pe 28 septembrie. Experţii şi pasionaţii de iPhone spun că modelul XS Max este, de departe, cel mai bun iPhone lansat de Apple, până la ora actuală.

Făcând o paralele între iPhone XS şi XS Max, a doua varianta s-a dovedit a fi mai scumpă şi cu mici îmbunătăţiri în comparaţie cu modelul iPhone XS. Majoritatea oamenilor se întreabă cu ce anume s-a schimbat faţă de modelul de anul trecut?

Caracteristici iPhone XS Max

În primul rând, cameră este mult mai performantă, de 12 megapixeli, fiind îmbunătăţită cu Smart HDR, are boxe încorporate mult mai puternice faţă de modelul de anul trecut şi bateria tine mai mult. Hardware-ul este cu mult mai performant faţă de cel de anul trecut, fiind un smartphone recomandat şi pentru jocuri. Procesorul de 7nm îl face a fi unul dintre cele mai puternice smartphone-uri de pe piaţă, la ora actuală.

IPhone XS şi iPhone XS Max sunt dovada că tehnologia a evoluat enorm în ultimii ani. Ceea ce ar trebui să cunoască adevăraţii iubitori de iPhone-uri de la Apple, este că aceste smartphone-uri se puteai comanda la nivel mondial, deja din data de 21 septembrie. Însă, înainte de a ne gândi la achiziţionarea acestora, mai sunt şi alte aspecte la care trebuie să ne gândim atunci când vine vorba de aceste smartphone-uri.

Husa pentru iPhone XS Max

În primul rând protecţia acestui telefon este esenţială, mai ales că preţul unuia costa cât o maşină la mâna a doua. De aceea, este recomandat să achiziţionaţi huse şi folii de protecţie, de calitate, de la magazine autorizate cum ar fi Guardo.ro. Un magazin online de profil, care pune la dispoziţia tuturor posesorilor sau a viitorilor posesori de astfel de smartphone-uri, huse iPhone XS şi huse iPhone XS Max de înaltă calitate. Pe site sunt disponibile diverse modele pentru toate gusturile, cu texturi diferite.

Doritorii pot achiziţiona huse pentru iPhone XS Max simple, transparente, cu capacitatea de protecţie ridicată, dacă nu vor să modifice, absolut deloc, culoarea şi design-ul telefonului. Dacă vor o modificare a aspectului, se pot achiziţiona huse pentru iPhone XS Max cu model de tipul celor cu cristale Swarovski placate pe suprafaţa acesteia, huse în culori eclectice, huse în culori business, recomandate pentru ţinutele business, sau huse amuzante.

Preţurile pe care le puteţi găsi în magazinul online Guardo Shop sunt foarte accesibile, întrucât aveţi posibilitatea de a vă achiziţiona diverse huse special concepue pentru modelul de iPhone XS Max. Husele pentru iPhone XS Max sunt făcute din materiale foarte rezistente, ce protejează telefoanele de praf, zgârieturi şi chiar de şocuri. Sunt uşor de aplicat şi majoritatea sunt de tip slim fit pentru a nu modifica, în niciun fel, design-ul sau dimensiunile telefonului. De altfel, au porturi speciale, pentru a nu împiedica utilizatorul în folosirea, butoanele sau camera smartphone-ului.

Vă invităm să accesaţi, website-ul magazinul online Guardo Shop şi nu ezitaţi să plasaţi comanda pentru o husă potrivită unei telefonului iPhone XS Max.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.