Navighează Prin...

Ce poti face in continuare daca ai terminat un curs de auditor extern?

Ce programa se urmeaza la un curs de auditor extern si cum se desfasoara un curs de acest tip?

Pentru a intelege cat mai bine domeniul de business si afaceri este necesara urmarea unui curs de auditor extern. el se adreseaza persoanelor care lucreza in domeniul imobiliarelor, constructii, logistica sau chiar domeniul medical.

Oportunitatile de angajare dupa finalizarea cursului  de auditor extern sunt multiple si va puteti angaja in mai multe tipuri de organizatii si companii pe postul de contabil sau in partea de audit.

In cadrul cursului se abordeaza teme precum pricipiile managementului calitatii, gandirea bazata pe riscuri, coordonarea programului de audit extern si intern si asa mai departe. De asemenea veti avea ocazia sa imbinati cunostintele teoretice cu cele practice sub forma unei organizari de audit.

curs auditor extern

Ce particularitati indeplineste un curs de auditor extern?

Cum am spus anterior, un curs de auditor extern se adreseaza in mod special persoanelor din domeniul logisticii, contabilitati sau a resurselor umane, deci in domeniul afacerilor si al business-ului in general.

De asemenea, daca urmati un astfel de curs aveti foarte mari sase sa avansati din punct de vedere profesional si sa castigati un venit mai mare din partea companiei in care activati. Pentru a deveni un contabil public care are autorizare trebuie sa indepliniti un minim de 150 de ore.

La sfarsitul unui curs de auditor extern veti da un examen astfel incat sa fie posibila obtinerea certificarii necesare care va va asigura ocuparea postului dorit. Aveti de exemplu si oportunitati in cadrul agentiilor guvernamentale, de stat sau federale pentru a supraveghea corporatiile si pentru a creste eficenta nivelului de lucru al angajatilor.

Unde puteti urma un curs de acest tip?

Cei de la Professionals Business Knlowledge Society (Training Professional) au o echipa formata din profesionisti cu informatii complete din diverse domenii de activitate. Ei vor sa va invete cum sa va cresteti performanta la locul de munca, predand chestiuni de “know-how”.

Aceasta echipa este de parere ca pentru a fi profesionist trebuie sa apelezi la profesionisti!

Le ei puteti urma un curs de auditor extern, care este un curs de tip open dar poate fi si in house. Tariful pentru a urma acest curs este de 950 de lei per participant si se desfasoara in orasele mari din tara precum Bucuresti, Iasi, Cluj, Timisoara si Brasov.

Intrati pe site-ul celor de la Training Professionals pentru mai multe informatii sau ii puteti contacta telefonic la numarul 0723784342.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.