Nu te pricepi la  nimic din ce are legătură cu domeniul construcților, dar ai nevoie de materiale de construcții pentru renovarea sau construcția unei locuințe noi?

Ei bine acum nu mai trebuie să îți faci griji, deoarece magazinul online 5oferte de materiale de construcții îți vine în ajutor.

Fie că este vorba de construcția unei case noi, reamenajarea vechii locuințe sau o schimbare de design interior, acum ai de unde alege. Specialiștii în lucrări și materiale de construcții vin singuri la tine, iar tu ai posibilitatea să alegi firma pe care ți-o dorești. Același lucru se întâmplă și în cazul materialelor de construcții de care ai nevoie pentru noua ta lucrarea.

Ce este magazinul online de materiale de construcții?

Magazinul online de materiale de construcții este o platformă, unde poți găsi oferte de materiale de construcții de la parteneri, dar nu numai. Există și piese de mobilier sau articole de design interior și obiecte pentru casă și grădină.

Pe deasupra, materialele de construcții prezentate în magazinul online sunt la prețuri mult mai reduse decât cele de pe piață. Aici poți vedea chiar toate ofertele disponibile în acel moment, poți compara materialele și prețurile iar la sfârșit alegi ceea ce se potrivește cel mai bine pentru tine. 

De astfel, scopul acestei platforme online este să creeze o legătură între furnizorii de materiale de construcții și utilizatorii de servicii din domeniul lucrărilor de construcții, iar acest lucru este avantajos pentru ambele părți.

Partenerii au  parte de un plus de promovare și își pot selecta clienții, iar cumpărătorii pot găsi materiale de construcții mult mai ușor la prețuri promoționale direct de la furnizori.

Așadar în magazinul online găsești pe lângă materiale de construcții și mobilă pentru noua ta locuință, perdele noi dacă te-ai hotărât să redecorezi și poți găsi chiar și instalații electrice, prize sau becuri.

Ce trebuie să faci?

Mai întâi, te hotărăști ce materiale vrei să cumperi. Postezi cererea ta de materiale de construcții, solicitând materialele de care ai nevoie și localitatea ta, inclusiv cantitatea și informațiile suplimentare.

Apoi vei primi oferte de la 5 magazinele furnizoare diferite, pe care le poți compară și să o alegi pe cea mai bună pentru tine, urmând să cumperi materialele de la magazinul, care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

Nimic mai simplu, nu mai pierzi timpul prin magazine, chiar dacă nu ești vreun specialist în domeniu, poți analiza toate ofertele în liniște iar produsele ajung direct la tine acasă.

Cum funcționează pentru parteneri?

Nici să devi partener nu este greu și îți poate aduce nenumărate avantaje pentru a-ți face afacerea cunoscută pe piață.

Te înregistrezi conform condițiilor platformei și apoi vei primi periodic cererile corespunzătoare serviciilor și materialelor, pe care le ai de oferit. Mai mult, prima lună serviciul este complet gratuit și vine și cu alte beneficii pentru promovarea afacerii tale.