Tavanele extensibile  devin din ce in ce mai populare astazi. Sunt frumoase, estetice si chiar elegante. Producatorii fac publicitate acestui produs,  ca fiind o solutie perfecta pentru orice locuinta si orice camera, de la tara sau de la oras. De asemenea, aceste tavane extensibile devin tot mai populare pentru interiorul apartamentelor. Acest lucru este absolut logic, deoarece ele decoreaza foarte mult casa, sunt ideale pentru orice design, iar pretul pentru tavane extensibile este relativ ieftin.

In plus, tavanele extensibile, de orice tip, sunt fabricate din material rezistent la umiditate, nu se aprinde, nu acumuleaza electricitate statica, are caracteristici tehnice si operationale excelente si nu va afecta sanatatea umana. De asemenea, plafoanele  extensibile  rezista la greutatea de pana la 100 kg /1 mp. 

Principalele avantaje ale tavanelor extensibile

Plafoanele extensibile sunt fabricate din materiale de calitate europeana. De asemenea, ofera abilitatea de a aplica fotografii de inalta rezolutie, sunt rezistente la umiditate si pot stoca pana la 100 de litri de apa pe un metru patrat, nu acumuleaza condens, iar garantia este pentru o perioada lunga de 10 – 12 ani. Nuantele si culorile nu se estompeaza si raman pe toata perioada de amplasare. Se dovedesc eficiente in camere cu piscina, baie si in alte incaperi cu umiditate ridicata.

Tavane extensibile pret

La tavanele extensibile sunt aproape intotdeauna organizate promotii si reduceri, asa ca a le cumpara la un pret scazut nu este o problema. Producatorii imbunatatesc constant sfera de productie, ceea ce duce la un efect pozitiv asupra calitatii serviciilor si materialelor furnizate. Tavanele extensibile sunt realizate conform tehnologiilor europene moderne.

Evidentierea tavanului extensibil

Toata lumea ar trebui sa cumpere tavane  extensibile  pentru casele lor, deoarece nu numai ca subliniaza gustul proprietarului, ci sunt, de asemenea, mai sigure pentru sanatatea umana.  Tavanele extensibile mate se disting printr-o suprafata perfecta, asemanatoare cu tencuiala vopsita. Avantajul acestui design este absenta stralucirii si refractiei luminii, precum si invizibilitatea completa a imbinarilor care se formeaza in timpul lipirii de panza.

Caracteristicile estetice ridicate fac din tavanele extensibile, sa fie indispensabile pentru crearea unui interior clasic elegant. Stratul lucios este cea mai buna alegere daca doresti sa ridici vizual inaltimea camerei si sa o faci mai luminoasa.

Indiferent de culoare, un astfel de film este ca o suprafata de apa curata, in care se reflecta fiecare foton de lumina – atat lumina naturala cat si cea artificiala. Tavanul extensibil perlat este o optiune care ofera camerei o stralucire delicata de perle sau matase. Absenta umbrelor ascutite iti permite sa folosesti invelisurile de satin pentru a crea o atmosfera confortabila si relaxanta. Tavanele extensibile nu sunt amplasate pentru un sezon sau doua, ci reprezinta o constructie pe termen lung si, in acest caz, nu merita sa cauti preturi foarte scazute.

Este mai bine sa alegi produse de calitate de la producatori de renume,  decat sa cumperi ieftin si de proasta calitate. Este, de asemenea, de remarcat faptul ca instalarea tavanului extensibil nu este atat de usor de realizat,  acest lucru necesitand experienta si abilitate adecvata, fiind  mai bine sa te adresezi profesionistilor.