În fiecare an, atunci când sezonul nunţilor se apropie cu paşi repezi, practic, fiecare comerciant și fiecare portal online este plin de o sumedenie de oferte pentru nunta şi reduceri. Cu toții avem tendința de a profita de aceste oferte și de de a cumpăra lucruri pe care nu ni le putem permite atunci când suntem în afara acestor oferte excepţionale. Sezonul de nuntă aduce o gamă mixtă de oferte începând de la bijuterii, la haine, de la accesorii la destinaţii de călătorie, de la încălţăminte până la rezervări de hoteluri, de la închirieri auto până la planificatori de nunţi. 

Cea mai bună parte a acestui sezon sunt nici mai mult nici mai puţin decât ofertele de nunta a căror modele sunt lansate în exclusivitate, iar acest lucru se întâmplă în fiecare sezon în parte. Pachete de nuntă

Era milenarelor a adus o mulțime de schimbări în societate în ceea ce privește gândirea, consumul, fabricarea și serviciile. Nunţile nu mai sunt aceleași ca în anii trecuţi, există mai multe agenţii care oferă de servicii în ceea ce priveşte organizarea nunţilor, iar în acest caz vorbim despre servicii complete.

Servicii – oferte nunta Bucureşti

  • Fotografie
  • Make – up
  • Oferte nunta catering
  • Oferte nunta chauffer & servicii de călătorie
  • Pachete luna de miere
  • Oferte nunta decorare servicii

Aceste servicii individuale sunt realizate de planificatorii de nunți care au rolul de a planifica fiecare detaliu în parte în funcţie de dorinţele fiecărui cuplu, astfel încât serviciile să fie personalizate.

NoName Events vă așteaptă cu cele mai bune oferte de nunţi din Bucureşti.

NoName Events este locul perfect pentru orice stil de nuntă. Pentru a ajuta la pregătirea, echipa noastră de nunți experimentată a creat pachete de nuntă care fac procesul de planificare o placer atât pentru dumneavoastră, cât și pentru cei dragi. Cu opțiuni care se potrivesc fiecărui cuplu, suntem siguri că veți găsi tot ceea ce căutați pentru a vă organiza nunta magică la care aţi visat întotdeauna la NoName Event. O să denumim pachetele în felul următor: fairytale, vintage, classic şi ultimate, pentru a putea face diferenţierea între ele. Astfel:

Pachetul Fairytale este conceput pentru a fi incluziv. Acesta acoperă tot ce pot avea nevoie cuplurile în ziua nunții dumneavoastră de la un pianist care va distra oaspeții la sosire, la o suită de nuntă și două camere suplimentare pentru nuntă.

Vintage

Pachetul Vintage include tot ce aveți nevoie pentru că visele dumneavoastră să devină realitate. Invitaţii vor fi primiţi şampanie spumante la sosire. O masă somptuoasă de cinci feluri, cu vin servit pe tot parcursul serii și o noapte petrecută în suita noastră elegantă de mireasă.

Classic

Pachetul Classic este perfect pentru cuplurile care caută o sărbătoare la jumătatea săptămânii, cu toate detaliile puse la punct. Începeți seara, cu o recepție de băuturi, alături de bucate de casă și celebrați noaptea cu o masă de patru feluri servită cu o sticlă de vin pentru fiecare client. 

Ultimate

Pachetul Ultimate Wedding este exact ceea ce sugerează și numele. Are grijă de fiecare detaliu al zilei nunții tale, de la mașina de nuntă, care vă va duce la locul de desfășurare, la trupa careva va binedispune pe tot parcursul serii, şi care vă va face să vă simţiţi unică şi specială în timpul primului dumneavoastră dans. 

Pentru detalii suplimentare ne puteţi contacta la numărul de telefon, unde vom stabili o primă întrevedere, înainte de a pune la punct detaliile importante ale nunţii dumneavoastră.