„Secretul preparatelor delicioase” este cu siguranta Agro Montana-distribuitor de condimente si de produse alimentare. Motto-ul sau fiind al unei societati in continua evolutie prin care orice achizitor ar trebui sa fie convins ca va satisface nevoile firmei sale. Iata cateva exemple de parteneri importanti care au dat savoare preparatelor proprii cu produsele distribuite de Agro Montana: Salad Box, City Grill,, Hard Rock, Beraria H, Caru cu Bere, Wu Xing, La Placinte, Hotel Intercontinental, Hotel Caro si lista poate continua.

– DE CE SA ALEGI AGRO MONTANA?

In primul rand penrtu ca este o societate romaneasca si pentru ca stim cu totii cat de greu le este firmelor romanesti sa razbata pe piata actuala, ar trebui incurajate si sprijinite prin orientarea clientilor catre acestea.

In al doilea rand pentru ca ofera servicii si produse de calitate adaptate in permanenta nevoilor consumatorilor. 

In al treilea rand ai alege un distribuitor de condimente care este numarul unu, deocamdata, pe zona Municipiului Bucuresti si a Judetului Ilfov care mizeaza pe calitatea garantata de producatorii autorizati si certificati la standarde inalte si pe profesionalismul echipei de angajati care ofera si consultanta in managementul operational. 

– CE PRODUSE OFERA ACEST DISTRIBUITOR DE CONDIMENTE

Fiind in continua dezvoltare, Agro Montana si-a extins portofoliul de produse oferite clientilor sai si in prezent se adreseaza atat consumatorului colectiv cat si HoReCa.

Nu ai cum sa nu fi impresionat de aceasta gama variata de produse. Aici gasesti condimente (boia dulce, afumata si iute, busuioc, cimbru ,oregano, piper, rozmarin etc), legume si fructe congelate (provenite din surse verificate si certificate) imediat dupa recoltare pastrandu-se astfel toti nutrientii acestora, conserve de legume, dulceturi, compoturi, fructe confiate/coapte/uscate, seminte (de chia, quinoa alba si rosie, de dovleac, susan, floarea-soarelui etc), produse de bacanie, muraturi ca sa enumaram numai cateva dintre ele.

Pe langa faptul ca aceasta societate este distribuitor de condimente si de produse HoReCa, este si unicul importator si distribuitor al produselor premium COPPOLA  Salerno. Prestigioasa firma italiana este pe piata mondiala din anul 1903 si a pornit de la o afacere mica de familie care procesa materie prima din zona, ajungand in prezent sa fie printre primele firme care produce si comercializeaza conserve de rosii si fasole, antipaste, paste, ulei de masline, otet, orez, condimente si sosuri. Ingredientele sunt naturale si de cea mai buna calitate si provin din zona Salerno-Italia, astfel ca si piata romaneasca este privilegiata sa beneficieze, datorita Agro Montana, de aceste produse delicioase originare si originale italiene.

Clientii ar trebui sa fie incredintati ca vor beneficia de produse alimentare fabricate, ambalate si depozitate conform standardelor in vigoare iar livrarile vor fi intotdeauna onorate la timp, acestea facandu-se cu masinile din dotare. Achizitorii multumiti de produsele si serviciile Agro Montana, ar trebui sa recomande mai departe calitatea romaneasca de care s-au bucurat, prin orice mijloace ar crede de cuviinta, astfel ca nu numai Bucurestiul si Judetul Ilfov sa beneficieze de un lucru bine facut ci si intreaga tara.