Nu, nu sa pleci pe trotineta, ci sa iei in bagaje si trotineta copilului. De ce sa faci asta? Afla 5 motive in articolul de mai jos.

Desi ne punem mari sperante in ele, vacantele se pot transforma intr-un fiasco daca cei mici nu au dispozitia necesara pentru a ne face pe plac. Fie ca nu vor sa mearga la plimbare, nu vor sa manance sau sa doarma, fie ca sunt indispusi din cauza schimbarii programului, este posibil ca cei mici sa nu se bucure la fel de mult ca noi de vacanta.

Un lucru pe care ai putea sa il faci pentru a va asigura un pic de liniste, dar si pentru a-i incanta pe copii, este sa iei trotineta cu voi in vacanta. Sigur gasesti un loc si pentru ea in masina si merita sa incerci caci te va scapa de nenumarate probleme.

1. Mai multa plimbare

Daca iti place sa te plimbi pe faleza atunci cand mergeti la mare, dar copilul nu are forta necesara pentru a face fata unei plimbari lungi, trotineta iti poate veni in ajutor. Cei mici sunt mereu incantati sa o foloseasca, asa ca vei scapa de caratul lor in brate.

2. Mai multa distractie

Daca ai epuizat toate sursele de distractie din prima zi, poti apela la trotinete copii pentru a-i tine ocupati pe cei mici. Traseaza-le un circuit clar pe care sa il urmeze, plaseaza si cateva obstacole si recompense la sfarsit si distractia e garantata.

3. Distragerea atentiei

Daca masa intarzie si cei mici nu mai au rabdare, le poti distrage atentia invitandu-i la o plimbare pe trotineta. Dupa doua ture in jurul restaurantului va veni si mancarea si copiii isi vor fi facut si pofta pentru ea.

4. Distractie si in spatii mici

In cazul in care iti faci griji ca nu veti avea suficient spatiu la dispozitie pentru a va plimba cu trotineta, afla ca nu ai de ce. Daca cel mic are ceva experienta cu trotineta, o va putea folosi cu incantare si in spatii mici. Poate fi o provocare pentru el sa ocoleasca un ghiveci cu flori, o banca, etc.

In plus, daca hotelul la care va cazati permite asa ceva, cel mic se va putea plimba inclusiv in receptie, cat timp voi faceti formalitatile pentru cazare.

5. Distractie in familie

Pentru un plus de distractie si apropiere de cei mici, nu ezita sa iti iei si tu trotineta in vacanta. Vei vedea ca asa copiii nu se vor mai plictisi la plimbare ci o vor astepta cu nerabdare. In plus, veti putea parcurge distante mult mai mari si vizita mult mai multe locuri decat daca ati merge pe jos.

Acestea fiind spuse, nu uita ca data viitoare cand mai mergeti in vacanta sa faci loc si pentru trotinete in portbagajul masinii.