Mesteru Manole iti spune ca pentru pentru a alege cel mai bun tip de caramida pe care sa o folosesti in proiectul trebuie sa tii cont de cateva reguli. Respectarea acestor reguli este foarte importanta, deoarece aceasta este intotdeauna un element extrem de important in orice proiect in care este utilizata.

Cele mai imporante reguli pe care trebuie sa le stii atunci cand vrei sa comanzi caramida online sunt cele de mai jos

  • Verificarea marcii;
  • Verificarea producatorului;
  • Verificarea materiei prime utilizate pentru realizarea materialului.

Este extrem de important ca intotdeauna sa tii cont de aceste reguli.

Mesteru Manole iti recomanda ca atunci cand vrei sa cumperi caramida online sa soliciti furnizorului sa iti prezinte certificatele de calitate si de conformitate. Astfel, analizand foarte bine elementele prezentate mai sus, vei cumpara intotdeauna produse de calitate.

Cateva sfaturi legate de momentul in care vei cumpara caramida online

caramida

De ce mai multe ori transportul de caramida nu se mai face in vrac, ci sub forma de paleti infoliati, iar astfel aceasta va fi proteja foarte bine si nu se va sparge sau distruge din cauza transportului. Evident, daca manipularea nu este facuta corespunzator exista riscul distrugerii.

Inainte de a fi utilizata, aceasta trebuie udata pentru a beneficia de o mai buna aderenta a mortarului. Goluri din asa-numita „caramida goala” se vor umple complet cu mortar, imediat dupa asezarea sa pe pozitia dorita in blocurile ceramice.

Cateva informatii generale despre evolutia pe care o avut-o caramida in ultima perioada

De la rosturile verticale si orizontale de mortar acum s-a ajuns la varianta cu goluri vericale, iar acum cele cu lacas de mortar sau nut si feder. Evolutia a constat in diminunarea rosturilor de mortar din alcatuirea zidariilor pentru a creste performanta termica a peretilor realizati din caramida, precum si la realizarea unor alte varianta cu inaltime ridicata avand ca principal scop reducerea timpului de executie al lucrarilor.

Conductivitatea termica a acesteia a fost foarte mult imbunatatita prin configuratia de tip „fagure” a peretilor interiori.

Toate aceste inovatii au fost introduse pe piata de constructii de brandul Wienerberger. Wienerberger este cel mai mare producator din intreaga lume lume, iar varianta cunoscuta sub numele de Porotherm a ajuns sa fie cea mai utilizata varianta pentru constructii la cele mai inalte standarde de calitate.

Vrei si tu sa cumperi caramida de calitate? Alege sa cumperi online de la Mesteru Manole

Daca vrei sa te bucuri de caramida de calitate si sa nu mai pierzi timpul prin magazinele de constructii fizice, Mesteru Manole iti pune la dispozitie o varietate de modele si branduri de unde poti sa comanzi simplu si rapid. Vei gasi branduri, precum: Wienerberger, Verblock, Ytong, Macofil, Prefab si asa mai departe.

Aici gasesti urmatoarele variante:

  • Portanta;
  • Light;
  • Jumatati;
  • Plina;
  • Eficienta;
  • De interior.

Comandand caramida online, aceasta va fi livrata acolo unde vrei tu!