Noi metode de slabire prin cavitatie

O modalitate din ce in ce mai populara si mai putin dureroasa pe care oamenii au asteptat-o dintotdeauna, de combatere a grasimii si a celulitei se rezuma la tratamentul prin cavitatie.

Fysiogand, centrul nostru de slabire si remodelare corporala, este un centru specializat in tratamentul prin cavitatie, atat pentru femei, cat si pentru barbati. Acest tratament este considerat cu adevarat asemeni unei baghete magice. Si acum probabil va intrebati de ce. Ei bine, raspunsul este simplu. Deoarece rezultatele pot fi observate chiar imediat dupa primele doua sesiuni.

Avem si dovezi care sa sustina aceste lucruri. Pentru a va convinge de efectele miraculoase, veti fii masurati atat inainte de sesiune, cat si dupa sesiune.

Incantarea doamnelor dupa procedura de cavitatie

Cele mai multe dintre femeile care recurg la acest tratament si nu numai, sunt placut surprinse si chiar incantate de efectele vizibile inca din primele sedinte de tratament.  Cea mai mare satisfactie este atunci cand se vede pierderea de pana la 1 sau chiar 4 cm in zona vizata dupa terminarea tratamentului.

cavitatie

Si, cu toate acestea, ce inseamna, in fond, tratamentul prin cavitatie? Ei bine, este un tratament non-invaziv de reducere a grasimilor care se foloseste de tehnologia cu ultrasunete pentru a reduce celulele adipoase in partile vizate ale corpului.

Am putea spune chiar ca este una din optiunile preferate pentru oricine refuza ideea de se supune unor variante duse catre extrem cum ar fi, de pilda, liposuctia. Altfel spus, tratamentul prin cavitatie nu implica utilizarea de ace sau interventii chirurgicale. In plus fata de aceasta, timpul de recuperare este zero, de ce? Pentru ca nu exista motive de recuperare. Unde mai pui ca este si nedureroasa?

Pe langa aceste lucruri, sedintele de cavitatie nu dureaza atat de mult. Adesea, aceste se pot efectua in mai putin de o ora. Sesiunea se simte, de obicei, asemeni unui masaj efectuat cu un dispozitiv portabil. Iar in urma acestei actiuni, veti observa garantat o reducere a circumverintei zonei tratate cu o dimensiune de pana la 1 sau 4 cm cu fiecare sesiune.

Cum functioneaza procedura de cavitatie?

Aparent, simplu. Este nevoie de un dispozitiv cu ultrasunete similar celui folosit in scanarile de sarcina care se aplica pe zonele vizate, alaturi de o crema special elaborata. Acest dispozitiv transmite niveluri concentrate de energie ultrasonica ce fixeaza si distrug celulele adipoase subcutanate din membrana celulelor adipoasecare, prin cavitatie sunt distruse.

Astfel, grasimea este apoi dispersata in celulele inconjurătoare si reciclata in proteine ​​si glicerol.