Munca in Germania fara comision

de | mart. 1, 2019 | Locuri de munca

Daca iti doresti un loc de munca in Germania fara comisioane sau taxe ascunse, MedialJob este portalul de joburi potrivit.

De ce MedialJob?

La MedialJob te sustinem si pe parcursul carierei tale nu doar iti gasim un loc de munca. Oferim suport gratuit de integrare pentru fiecare candidat.

Suport gratuit pentru documentatia necesara angajarii, alocatiei pentru copii(unde este cauzl), recuperarii de impozit.

Contractele de munca se fac direct cu angajatorul cu plata asigurarilor scoiale si de sanatate cu posibilitatea de a munci pe sezon sau nelimitat cu o perioada de 3 luni de proba.

Acoperim o arie larga de domenii si avem locuri de munca pentru bucatari, ospatari, barmani, ajutor de bucatar, cameriste, medici, asistenti medicali, ingrijitori batrani, soferi, sudori in Germania.

Majoritatea posturilor necesita o calificare in domeniu, iar la restul calificarea reprezinta un mare avantaj.

Este obligatorie limba germana pentru urmatoarele joburi: Ospatari, Barmani, Medici, Asistenti Medicali, Ingrijitori Batrani, iar pentru restul de locuri de munca este necesara engleza conversational cerintele fiind impuse de angajatori.

Cum aplic pentru un loc de munca in Germania?

Recrutarea si angajarea se face pe baza de CV si interview plus diplomele de calificare sau studii pentru joburile unde este necesara validarea calificarii.

Puteti aplica la jobul dorit prin websiteul MedialJob sau pe pagina de Facebook.

Salarizarea din Germania

Majoritatea angajatorilor germani efectueaza statele de plata ale angajatilor la firme de contabilitate externe, unde se calculeaza si elibereaza statul de plata individual.

Salariul se plateste intre 01 si 12 ale lunii, data exacta fiind diferita in functie de angajator.

Calcularea salariului Net

Salariul net este diferenta ramasa din salariul brut dupa plata contributiilor obligatorii catre stat(asigurari medicale, pensie, somaj).

Va puteti calcula salariul net in Germania pe urmatorul portal: https://www.brutto-netto-rechner.info/gehalt/calculeaza_salariul_brut_net_germania.php

MedialJob: Ai curaj! Ai cariera! Ai viitor!

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.051)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.176)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]