Daca iti doresti un loc de munca in Germania fara comisioane sau taxe ascunse, MedialJob este portalul de joburi potrivit.

De ce MedialJob?

La MedialJob te sustinem si pe parcursul carierei tale nu doar iti gasim un loc de munca. Oferim suport gratuit de integrare pentru fiecare candidat.

Suport gratuit pentru documentatia necesara angajarii, alocatiei pentru copii(unde este cauzl), recuperarii de impozit.

Contractele de munca se fac direct cu angajatorul cu plata asigurarilor scoiale si de sanatate cu posibilitatea de a munci pe sezon sau nelimitat cu o perioada de 3 luni de proba.

Acoperim o arie larga de domenii si avem locuri de munca pentru bucatari, ospatari, barmani, ajutor de bucatar, cameriste, medici, asistenti medicali, ingrijitori batrani, soferi, sudori in Germania.

Majoritatea posturilor necesita o calificare in domeniu, iar la restul calificarea reprezinta un mare avantaj.

Este obligatorie limba germana pentru urmatoarele joburi: Ospatari, Barmani, Medici, Asistenti Medicali, Ingrijitori Batrani, iar pentru restul de locuri de munca este necesara engleza conversational cerintele fiind impuse de angajatori.

Cum aplic pentru un loc de munca in Germania?

Recrutarea si angajarea se face pe baza de CV si interview plus diplomele de calificare sau studii pentru joburile unde este necesara validarea calificarii.

Puteti aplica la jobul dorit prin websiteul MedialJob sau pe pagina de Facebook.

Salarizarea din Germania

Majoritatea angajatorilor germani efectueaza statele de plata ale angajatilor la firme de contabilitate externe, unde se calculeaza si elibereaza statul de plata individual.

Salariul se plateste intre 01 si 12 ale lunii, data exacta fiind diferita in functie de angajator.

Calcularea salariului Net

Salariul net este diferenta ramasa din salariul brut dupa plata contributiilor obligatorii catre stat(asigurari medicale, pensie, somaj).

Va puteti calcula salariul net in Germania pe urmatorul portal: https://www.brutto-netto-rechner.info/gehalt/calculeaza_salariul_brut_net_germania.php

MedialJob: Ai curaj! Ai cariera! Ai viitor!