În ceea ce priveşte proiectarea şi amenajarea interiorului unei case, sau a oricărui tip de spaţiu comercial, este necesar să acordăm o importanţă deosebită celui mai important lucru care constituie de altfel partea de design, respectiv: construcţiei balustradelor. În această situaţie vorbim despre balustrade inox. Astfel, balustrade trebuie să îndeplinească câteva condiţii atât practice, cât şi estetice. 

Rolul balustradelor din inox este cel de protecţie pentru cei care optează adesea pentru urcatul scărilor, întrucât reprezintă un punct de sprijin. De asemenea, aşa cum am menţionat anterior partea decorativă, care de altfel se afla în plan secund este un alt aspect important. Aspectul decorativ înseamnă:

  • Necesitatea ca balustradă să completeze stilul scării
  • Să fie din aceleași materiale
  • Iar designul în sine îmbunătățit cu tot felul de forme, culori, elemente decorative, deși nici varianta simplă nu este de ignorant

Balustrade de inox diverse

ArtExpert Inox pune la dispoziţia dumneavoastră o întreagă gamă de produse din care fac parte:

  • balustrade inox – model frunze mici
  • balustrade inox – model frunze mari, balustrade inox – plăci de lemn
  • balustrade inox – clasic 3-4 intermediare
  • balustrade inox – model franţuzesc
  • balustrade inox – sticla laminată-securizată 
  • şi nu în ultimul rând mana curentă inox 40 mm şi lemn stejar

De asemenea, pentru fiecare produs în parte vă oferim o gamă diversificată de modele, pe care le puteţi vizualiza cu uşurinţă în galeria foto de pe site-ul nostru. Dacă doriţi mai multe detalii, vă aşteptam cu drag să ne contactaţi la numerele de telefon de pe site-ul nostru sau la adresa de e-mail [email protected]

ArtExpert Inox vă oferă produse a căror raport preţ-calitate este unul excelent, astfel încât, produsele sunt realizate cu cea mai mare atenţie, cu ajutorul tehnologiei de ultima generaţie pe care compania o utilizează, şi anume: tehnici moderne şi şi utilaje performanţe de prelucrare a metalelor. 

Beneficii ArtExpert Inox

ArtExpert Inox vă oferă în primul rând cele mai bune preţuri în raport cu calitatea produselor şi a serviciilor. Beneficiaţi atât de transport, cât şi de montaj gratuit, iar în ceea ce priveşte modul de a lucra cât mai rapid, vă asigurăm că echipa va încerca pe cât posibil ca realizarea proiectelor să fie terminate la momentul stabilit de comun acord. De asemenea, compania realizează balustrade a căror modele şi forme sunt speciale, dar concepute în funcţie de necesităţile şi preferinţele dumneavoastră. Atât seriozitatea, cât şi profesionalismul sunt una din trăsăturile specifice companiei ArtExpert Inox, întrucât depun toate eforturile pentru a se adapta cu succes cerinţelor dumneavoastră, ceea ce determina realizarea absolut ireproşabilă a diverselor balustrade inox, care au o calitate net superioară celor existente pe piaţă la ora actuală, lucru care se datorează atât experienţei şi îndemânării echipei noastre de specialişti, cât şi materialelor, care au o importanţă substanţiala şi care şi-au dovedit de-a lungul timpului calitatea.

ArtExpert Inox este foarte cunoscut în domeniul amenajărilor interioare, dar şi a celor exterioare datorită calităţii produselor şi a finisajelor impecabile şi au de asemenea o vastă experienţă în execuţia lucrărilor de peste 10 ani.

 Pentru mai multe detalii vă invităm pe site-ul oficial ArtExpert Inox, pentru a urmări cele mai noi şi mai elegante modele de balustrade inox prelucrate din metale şi îmbinate de asemenea, cu diferite materiale atât originale, cât şi elegante, care se încadrează cu succes în orice spaţiu interior şi se adaptează oricărui design.