Se zice că întotdeauna trebuie să încercăm pe cât posibil să îmbinăm utilul cu plăcutul, iar acest lucru este valabil pe toate planurile vieţii. Adesea investim o sumă mare de bani în telefoane şi asta pentru că tehnologia avansează pe zi ce trece, iar caracteristicile telefoanelor diferă unele faţă de altele. Însă, telefonul trebuie protejat iar husa pentru telefon este ideală în această situaţie.

Aşadar, actualmente telefonul nu mai este doar un simplu dispozitiv cu care putem comunica ci este un un accesoriu, o declaraţie a personalităţii fiecăruia, de aceea este important să îl dotezi cu o husă, nu numai pentru protecţie, ci şi pentru factorul vizual, atât de important, pe care această vi-l oferă. Vă puteţi etala cu uşurinţă stilul şi elegantă şi puteţi evidenţă caracterul dumneavoastră unic, printr-un simplu truc: o husă de telefon Guardo care va impresiona pe toată lumea.

Modele huse telefon

Unul din cele mai noi şi mai râvnite modele de telefon, special concepute pentru doamne şi domnişoare sunt husele tip oglinda care au o varietate de culori, însă un singur scop respectiv cel de a vă ajuta să arătaţi excelent în orice situaţie şi la orice oră. Cele mai dorite huse, sunt cele care vin în culorile auriu şi argintiu pentru un plus de elegantă.

Un alt model de husa extrem de căutat în rândul doamnelor şi domnişoarelor este cel cu inel. Husa cu inel prezintă o siguranţă în plus datorită inelului încorporat ce facilitează utilizarea fără grijă de a scăpa telefonul şi totodată contribuie la întregirea imaginii dumneavoastră excepţională.

De asemenea, husa de telefon cu led pe ambele părţi este cea care facilitează crearea pozelor şi a filmărilor oferindu-le o calitate ireproşabilă. Dacă sunteţi în căutarea unui selfie perfect atunci o astfel de husa vă va ajuta să obţineţi naturaleţea unui chip nealterat de lumină slabă sau neuniforma. Nu va mai pierdeţi timpul cu editarea pozelor la nesfârşit, aveţi un studio de fotografie chiar în mâna dumneavoastră.

Dacă vă plac culorile vii, hazlii, moderne, atunci o husă de telefon colorată şi vesela este cea mai potrivită modalitate de a evidenţia acest lucru. Aşa că nu are rost să mai staţi pe gânduri, daţi frâu liber imaginaţiei şi alegeţi husa de telefon care vă reprezintă cu adevărat de pe guardo. Shop.

Opţiunile pot continua în funcţie de stilul fiecărei persoane, iar modele huselor de telefon sunt la fel de numeroase ca şi gusturile fiecărei persoane în parte. Însă ceea ce trebuie să menţionăm este modelul de husa pentru femeile care preferă stilul oftice, ori pentru cele care întrunesc condiţiile unei femei de afaceri. Aşadar, o husă colorată nu se va potrivi niciodată pentru acest stil, iar modele huselor în acest caz sunt puţin mai sofisticat şi greu de găsit, dar nu trebuie să disperaţi. Soluţii există mereu, iar în cazul de faţă cu siguranţă o husă elegantă, tip portofel, care poate avea şi o oglindă, sau card holder, va reuşit să vă pună în evidenţă personalitatea, fie că sunteţi la birou, fie că sunteţi la o întâlnire de afaceri.