Sunteți în căutarea unui cămin de mult visat? Vă doriți o locuință care să respecte toate standardele calității, situat într-un ansamblu rezidențial elegant și modern? Bine ați venit la Sara Residence, locul unde veți găsi un apartament cu 3 camere în Titan la prețuri avantajoase și finisaje impecabile.

Avantaje la cumpărarea de apartamente 3 camere în sector 3

descoepera noile apartamente in titan

Sara Residence vă oferă apartamente de 3 camere în Titan, care beneficiază de o serie de avantaje și caracteristici de nerefuzat. Astfel, dintre facilitățile pe care apartamentele de 3 camere de la Sara Residence le au sunt: finisaje la alegere, incluse în costul apartamentului, parcare subterană proprie și modernă și centrală termică individuală. De asemenea, locația reprezintă una dintre facilitățile pe care Sara Residence le pune la dispoziția viitorilor clienți. Astfel, achiziționând unul dintre apartamentele de 3 camere în Titan, veți fi aproape de puncte de interes precum Mall Vitan, Piața Trapezului, Metrou 1 Decembrie, Parcul IOR, grădinițe și școli.

Sara Residence are apartamente de 3 camere în Titan cu suprafața de 89 de metri pătrați, atent finisate și care propun un stil de viață plăcut și modern, într-o zonă a Bucureștiului dezvoltată și care vin la pachet cu o serie de beneficii de nerefuzat.

Intrați pe pagina web a agenției imobiliare The Concept, pentru mai multe detalii despre preț, modalitate de plată și alte facilități ale apartamentelor de 3 camere în sector 3 și programați o vizionare a locuințelor de la Sara Residence, la numărul de telefon 0727.722.222.