Gradina ta are nevoie de un aer modern? Iata cateva solutii interesante de la Globall.ro

de | ian. 31, 2019 | Home & Deco

Chiar daca sezonul rece nu ne perimte sa facem foarte multe modificari exterioare, cert este faptul ca in aceasta perioada putem spune ca dispunem de ceva mai mult timp liber. Cu alte cuvinte, acum reprezinta momentul oportun sa ne gandim la toate acele lucruri pe care vrem sa le schimbam sau modificam in ceea ce priveste spatiul exterior.

Gradina este cu siguranta un spatiu care necesita destul de multa atentie din partea noastra, mai ales atunci cand ne dorim ca acestea sa arate cat mai bine. Multi dintre cei care dispun de gradini isi indreapta astazi atentie inspre stilul modern de amenajare al acestora, din dorinta de a avea parte de un colt in care sa se poata relaxa ori de cate ori simt nevoia.

Gradinile moderne nu presupun nici pe departe investitii uriase asa cum poate am fi tentati sa credem, ci mai degraba este necesar sa luam cateva decizii potrivite in ceea ce priveste amenajarea si decorarea acesteia.

Amenajarea unei gradini in stil modern se bazeaza desigur pe alegerea unor decoratiuni deosebite, pe amenajarea unui spatiu verde, dar si pe achizitionarea unor produse care sa ne ofere un plus de confort atunci cand alegem sa ne petrecem timpul in cadrul acesteia. Globall.ro este un magazin online care comercializeaza o gama larga de pavaje premium, banci din pavaje, iluminat cu led, precum si o gama larga de decoratiuni pentru gradina.

Iata asadar cateva idei creative prin care iti poti transforma gradina intr-o oaza in care sa te poti relaxa ori de cate ori simti nevoia.

Opteaza pentru o banca din pavaje.

Atunci cand vrei sa te bucuri din plin de liniste in propria gradina, unele dintre achizitiile cele mai inspirate pe care le poti face in acest sens sunt aceste banci din pavaje. O astfel de banca din pavaje am putea spune ca reprezinta o alegere cat se poate de inspirata atunci cand vorbim despre stilul modern avand in vedere ca aceasta ne ajuta sa cream un contrast deosebit in cadrul gradinii, dar ne permite simultan si sa ne relaxam, admirand din plin frumusetea gradinii.

Alege iluminat cu led.

In cadrul unei gradini moderne, iluminatul este deosebit de important, fapt pentru care este recomandat sa nu il neglijam absolut deloc. Indiferent ca optam pentru o vaza care include iluminat sau pentru alte decoratiuni similare, cert este faptul ca o gradina iluminata in mod inteligent reprezinta o alegere cu gust.

Delimiteaza spatiile din gradina cu pavaje.

Pavajele reprezinta un simbol al modernitatii, astfel ca ar trebui sa apelam la acestea ori de cate ori ne dorim sa modernizam curtea, gradina sau o terasa. In ceea ce priveste gradina, pe langa aportul lor estetic, pavajele ne pot ajuta totodata si sa delimitam intr-un mod placut spatiile din cadrul gradinii. Pavajele pot avea astazi o varietate de forme si marimi, astfel ca tot ceea ce avem nevoie sunt cateva idei creative pe care sa le punem in practica.

Te-ar mai putea interesa si....

7 idei de amenajare a gradinii din fata casei

7 idei de amenajare a gradinii din fata casei

Amplasarea gradinii din fata casei poate fi un element important pentru aspectul exterior al acesteia, dar poate deveni, de asemenea, un loc de relaxare si de petrecere a timpului liber pentru intreaga familie. Iata cateva idei de amenajare a gradinii din fata casei:...

citește mai mult

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.180)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]