La bătrânețe, cei dragi dumneavoastră au nevoie de îngrijire și asistență constantă, precum și de un spațiu în care să aibă parte de liniște și relaxare. Căminul de bătrâni “Asociația Creștină Sf. Nicolae & Sf. Alexandru” le oferă rezidenților un spațiu în care aceștia să aibă parte de o a doua familie și să se simtă la fel de confortabil ca acasă.

Servicii oferite de căminul de bătrâni “Asociația Creștină Sf. Nicolae & Sf. Alexandru”

camine de batrani in Bucuresti foarte bune

Serviciile pe care căminul particular le oferă sunt la standardele cele mai înalte, astfel încât rezidenții căminului să se simtă confortabil și să aibă parte de toată grija de care au nevoie. Printre principalele și cele mai importante beneficii pe care căminul de bătrâni le oferă sunt camere modern echipate la un standard înalt, fiecare având un televizor propriu, living modern, dotat cu televioare LCD și bibliotecă.

Pentru că asistența  medicală este cea mai importantă la o vârstă înaintată, căminul particular de bătrâni are angajată o întreagă echipă medicală, formată din medici, asistenți și infiermieri, pregătiți să le ofere îngrijire bătrânilor în orice moment din zi. Dintre cele mai importante servicii medicale, ajutor în deplasarea în spațiul interior și exterior, îngrijirea la pat, dar și vizita medicului de familie la sediul căminului de bătrâni sunt cele care se diferențiază de toate celelalte ca importanță.

Fă o rezervare la căminul particular „Asociația Creștină Sf. Nicolae & Sf. Alexandru”

Pentru rezervarea unui loc la căminul particular, sunați la 0753 907 355 / 0722 624 264 sau trimiteți un mesaj la adresa de e-mail [email protected] De asemenea, pentru mai multe informații și detalii despre tarife și servicii, puteți merge și la una dintre adresele căminului particular din București, situate pe Strada Teodosie Rudeanu nr.15A sector 1 și Calea Plevnei nr. 135-137, Sector 6.