Fie ca vorbim despre cure balneare in apă termala, de sauna, de impachetari cu tunel infrarosu ori de masaj cu pietre calde, toate acestea au efect benefic asupra organismului. Sunt proceduri bazate pe efect termic ce ajuta nu doar la remodelare corporala, cat mai ales la sanatatea si intretinerea metabolismului.

Impachetari cu tunel infrarosu si alte metode similare

Toate modalitatile in care caldura este utilizata in diverse scopuri terapeutice poarta denumirea de termoterapie. La randul sau, aceasta cuprinde o intreaga diversitate de metode medicale testate dermatologic pentru fiecare pacient in parte pentru a evida eventualele reactii alergice la tratament.

impachetari cu tunel infrarosu

Pentru a obtine rezultate si a fi si eficientă din punct de vedere medical, sursa de caldura trebuie atribuita in mod superficial. De ce? Ei bine, pentru ca pielea trebuie sa fie incalzita la nivel dermic.

La nivel mai profund, actiunea unor impachetari cu tunel infrarosu se canalizeaza, de regula, asupra tesuturilor adipoase problematice ori le poate stimula pe cele musculare.

Efect termic benefic in impachetari cu tunel infrarosu

Caldura de contact intotdeauna a insemnat o modalitate eficienta cu rol foarte important in cresterea de temperatura in diverse scopuri.

Daca baile termale, cele abur sau impachetarile cu namol ajuta la incalzirea anumitor segmente ale corpului, sauna sau sedintele de impachetari cu tunel infrarosu realizate in centre medicale de remodelare corporala competente aduc rezultate mult mai bune.

Cum se poate acest lucru? Simplu am putea spune. Caldura patrunde mult mai adanc. Din tesutul cutanat, pana la cel subcutanat, eliminand celulele adipoase care va dau cele mai multe dureri de cap. La fel se intampla si atunci cand doriti sa scapati de celulita inestetica de pe corp. Numai ca in cazul acestei afectiuni se foloseste o tehnologie mai speciala.

Astfel, fie ca vorbim de o tehnologie prin impachetari cu tunel infrarosu pentru intreg corpul sau de tunel no cellulite pentru zonele cu aspect de coaja de portocala, efectele sunt la fel de benefice. Vei scapa rapid de celulele adipoase si nici nu va trebui sa faci vreun efort in acest scop.

Plus ca preturile pentru aceste proceduri terapeutice sunt foarte reduse in aceasta perioada. Iar efectele unor impachetari cu tunel infrarosu au nu doar efect de remodelare, ci si de detoxifiere a organismului.