Ești în căutare de cele mai bune soluții în materie de piese auto Ford Mondeo?

de | ian. 17, 2019 | Auto-Moto

Noi îți prezentăm soluția perfectă indiferent de problema mașinii tale Ford. Altgradauto este importator de piese auto Ford, ce dispune și de piese auto Ford Mondeo, numai bun pentru cei care au nevoie de piese originale!

Piesele Ford, vin de fiecare dată cu garanție direct de la producător și se potrivesc fără probleme, indiferent de modelul de mașină Ford pe care îl deții. Spre exemplu, dacă ai un automobil marca Ford, comanzi direct de la furnizorul AltgradAuto sau prin intermediul reprezentanțelor și primești piesele auto la fel ca cele cu care a ieșit mașina de pe poarta fabricii.

Avantajele durabilității și eficienței stau de partea pieselor auto originale. În plus, a alege astfel de piese te scutește de numeroase bătăi de cap. Piesa dorită o poți comanda chiar după codul înscris, ori după seria de caroserie. Calitatea nu poate fi contestată în acest caz. Pe de altă parte, la piesele auto Ford Original Equipament există și un mare avantaj. De cele mai multe ori au prețuri mai bune decât cele cu licență aftermarket. Timpi de aștepare foarte mici pentru comenzile online, consultanță dacă este cazul și multe  altele, sunt doar câteva dintre beneficiile de care vei avea parte apelând la aceștia.

De cele mai multe ori, au prețuri mai bune decât cele cu licență aftermarket

Un exemplu foarte bun la piese auto ford Mondeo  sunt pachetele de amortizoare Ford MotorCraft. Pachetul conține două amortizoare originale Ford varianta economică iar prețul este similar cu cele licență calitate medie. Avantajul este că Ford MotorCraft sunt produsele originale Ford cu o garanție de 24 de luni.

Un alt exemplu de bun este prețul setului de ștergătoare care au preț similar cu cele din gama premium aftermarket. Regăsim de asemeni pachete de ambreiaj cu rulment de presiune la prețuri mai bune dacât gama aftermarket. Totodată, putem observa că Ford, prin politica sa de prețuri și game de produse încearcă și reușește să țină piept producătorilor aftermarket.

Pentru a vă da seama, comparați piesele originale pe aplicația online Catalog.AltgradAuto.ro pentru a verifica prețurile. Din punct de vedere al calității și durabilității, nimeni nu poate contesta avantajele pieselor auto originale Ford.

Recomand oricărui deținător al unui autoturism marca Ford să apeleze cu cea mai mare incredere la AltgradAuto datorită serviciilor de calitate ți prețurilor convenabile. De asemenea, pentru orice nelămurire, puteți apela la numerele de telefon ale reprezentanților magazinului din sectiunea “Contact” și cu siguranță vi se va răspunde cu promtitudine.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

 • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
  Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
 • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.950)
  Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
 • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.670)
  Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
 • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.045)
  De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
 • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.174)
  Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]