Cofetăria online Armonia este locul de unde puteți comanda cele mai aromate și gustoase torturi pentru copii, precum și în forme care să încânte privirile invitaților la petrecere. Apelați cu încredere la cofetăria din București Armonia și cumpărați tort de copii, ce respectă cele mai dulci și gustoase rețete.

Tort copii cu desene animate și zâne din povești

torturi pentru cei mici si voinici

Cofetăria on-line Armonia vă oferă posibilitatea de a personaliza torturile pentru copii pe care le comandați și să optați pentru modele care să fie o bucurie pentru micuțul dumneavoastră. Astfel, doar de la cofetăria din București, aveți torturi copii în formă de buburuze, ursuleți,  mașinuțe și trenulețe. Tot de la cofetăria online mai puteți comanda torturi pentru copii rotunde sau dreptunghiule, ornate cu forme de Mickey Mouse, Crăiasa Zăpezii, dar și multe alte personaje din desenele animate, preferate de micuții dumneavoastră.

De asemenea, mai puteți opta pentru aromele de desert pe care copilul dumnevoastră le place cel mai mult, pentru ca maeștrii cofetari de la cofetăria din București Armonia să poată crea desertul perfect. Astfel, puteți alege gustoasele creme de ciocolată albă, fructe de pădure sau ciocolată cu lapte, dar și blaturi pufoase, cu arome puternice de vanilie sau fructe exotice.  Pentru a vă transmite mesajul în cel mai frumos mod, nu uitați să optați pentru scrierea unui mesaj, cu toppinguri dulci și aromate.

Intrați pe pagina web a cofetăriei online Armonia, www.cofetariaarmonia.ro și comandați tort de copii personalizat, care să fie o surpriză plăcută pentru cel mic, dar și pentru invitații la petrecere.